16 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάει και η μεγάλη Ford Η Ford ανακοίνωσε τη Δευτέρα (15/10) την παύση της εργοστασιακής εμπλοκής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC). Συνεχίζει η M-Sport



Η Ford είναι συνώνυμη με το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC)! Τώρα η σπουδαία σειρά αγώνων που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τα 90's μέχρι σήμερα θα πρέπει να συνεχίσει δίχως τη Ford.
Η Ford οf Europe ανακοίνωσε τη Δευτέρα (15/10) την αποχώρηση της στο τέλος της σεζόν και την οριστική διακοπή του εργοστασιακού της προγράμματος.
Η οικονομική κρίση που έδιωξε τη Subaru, τη Suzuki, τη Μini πριν από λίγες μέρες, η μείωση των πωλήσεων και κυρίως το γεγονός πως στο WRC δεν έχουν καταφέρει να περιορίσουν τα έξοδα θα μας αφήσει το 2013 με τις εργοστασιακές Citroen και VW και τα Mini Cooper Works της Prodrive και βέβαια τα Ford Fiesta RS WRC, την εξέλιξη των οποίων θα συνεχίσει η M-Sport.
Η εταιρεία του Μάλκολμ Γουίλσον έχει αναλάβει από το 1997 το μάνατζμεντ της Ford στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι με την πρώτη νίκη να έρχεται στο Ακρόπολις την ίδια σεζόν. Ωστόσο, παρά τα μεγάλα ονόματα που οδήγησαν το Escort, το Focus και τώρα το Fiesta, η ομάδα κατάφερε να πάρει μόλις δύο πρωταθλήματα κατασκευαστών, το 2006 και το 2007.

 Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ.ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-5 ημιχ.0-3.(σε ξερο γηπεδο μετα απο 108 αγωνες!)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: