17 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υψηλού κινδύνου το Παναθηναϊκός-Λάτσιο


Η Λάτσιο εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 25/10 για το Europa League, ενημερώνοντας τους οπαδούς της πως έχει χαρακτηριστεί υψηλού ρίσκου.
Η ιταλική ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της προειδοποιεί τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι να το πράξουν μόνο αν έχουν εισιτήριο, ενώ τονίζει πως όσοι μεταβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο μεμονωμένα, θα ήταν προτιμότερο να μην έχουν κασκόλ και διακριτικά της Λάτσιο ή άλλων ελληνικών ομάδων. Όπως αναφέρεται ακόμη, το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από τις ελληνικές αρχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάτσιο:
«Ενημερώνουμε τους οπαδούς της Λάτσιο πως οι ελληνικές αρχές έχουν κατατάξει το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λάτσιο στις 25 Οκτωβρίου για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League σαν «παιχνίδι υψηλού κινδύνου.
Γι’ αυτό υιοθετήσαμε τα παρακάτω μέτρα ασφαλείας:
-Εισιτήρια θα διατίθενται όπως περιγράφεται στην ενότητα «εισιτήρια» στην επίσημη ιστοσελίδα της Λάτσιο.
-Κατά την είσοδό τους στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί θα ελεγχθούν από την ελληνική αστυνομία και θα πρέπει να έχουν μαζί τους, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα και ταυτότητα ή διαβατήριο.
-Δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στην Αθήνα, γι’ αυτό καλούμε τους οπαδούς να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς εισιτήριο του αγώνα.
-Το σημείο συνάντησης για τους οπαδούς της Λάτσιο είναι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 17:00.
-Οσοι οπαδοί ταξιδέψουν στο ΟΑΚΑ μεμονωμένα και με το δικό τους μέσο, δεν θα πρέπει να φορούν κασκόλ ή άλλα διακριτικά της Λάτσιο ή άλλων ελληνικών ομάδων».

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι... 8 χρόνων!

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: