9 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προτεραιότητα ο Βοτανικός για Παναθηναϊκό!

Σε τακτική επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, αλλά και το Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα με το γήπεδο του Βοτανικού βρίσκεται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη δεν αφήνουν στην άκρη την υπόθεση του Βοτανικού, ειδικά μετά το Προεδρικό Διάταγμα για το γκρέμισμα του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Οι δύο άνδρες θα μιλάνε συχνά για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού καθώς ο Οκτώβριος είναι καθοριστικός μήνας και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα είναι έτοιμες οι μελέτες για επιστροφή στη Λεωφόρο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν βάλει, τις εξής προτεραιότητες:


1) Εξασφάλιση ότι όποτε το αποφασίσει η ΠΑΕ μπορεί να επιστρέψει στο γήπεδο της Λεωφόρου, για να παίξει.


2) Αποτελέσματα από τις μελέτες για το κοστολόγιο των έργων και απόφαση για το αν θα επιστρέψει η ομάδα από τώρα στη Λεωφόρο ή από τη νέα σεζόν.


3) Συναντήσεις με τον Δήμο και τον Ερασιτέχνη, ώστε να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του Βοτανικού. Επιθυμία του Αλαφούζου είναι να γίνει εκεί το γήπεδο και το «αγκάθι» είναι η χρηματοδότηση, για την οποία υπάρχουν διάφορες σκέψει
ς.ΠΗΓΗ:SoccerPlas.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ...


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: