19 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλαφούζος: «Πυρηνικός πόλεμος αν αγγίξουν τη Λεωφόρο»

Στις προτεραιότητες του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό βρίσκεται το θέμα του γηπέδου, ενώ έστειλε ισχυρό μήνυμα σε όσους θέλουν να γκρεμίσουν το γήπεδο της Λεωφόρου, πριν την ανέγερση νέου στο Βοτανικό.
Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο θέμα μιλώντας στο ΔΣ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» την Τετάρτη και ήταν ξεκάθαρος στη στάση του. «Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μπερδεμένη η κατάσταση με τη Διπλή Ανάπλαση, αλλά ευελπιστώ πως με τις ενέργειες που κάνουμε, θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ώστε να έχει σύντομα το δικό της γήπεδο», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια ανέβασε τους τόνους, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί η Λεωφόρος, αν πρώτα δεν έχουμε εξασφαλιστεί ως σύλλογος. Δεν θα αγγίξουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας! Θα γίνει πυρηνικός πόλεμος αν το προσπαθήσουν. Θα μας βρουν μπροστά τους».
Η συζήτηση στη συνέχεια πήγε και στο πότε θα είναι έτοιμο το «Απόστολος Νικολαΐδης» για να μετακομίσει προσωρινά ο Παναθηναϊκός μέχρι να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Ο Γιάννης Αλαφούζος επισήμανε πως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. «Γίνονται ήδη προσπάθειες να έχουμε τη Λεωφόρο ως προσωρινή έδρα μέχρι να βρούμε λύση με το νέο γήπεδο. Είναι πιθανό να είναι έτοιμη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», υποστήριξε

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: