27 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ."Μπορούμε νίκη με τον ΠΑΟΚ"

Την πεποίθηση ότι η Κέρκυρα μπορεί να επιβληθεί του ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση ο Άκης Μάντζιος.


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι σίγουρα διαφορετικό από αυτό που δώσαμε με τον Πανιώνιο. Πρόκειται για μία έμπειρη και καλή ομάδα, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για την νίκη".
Για Tι πρέπει να κάνει: "Μετά την τρίτη αγωνιστική άρχισαν να φαίνονται κάποια πράγματα στο γήπεδο, μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε. Αγωνιστική πειθαρχία και τακτική θα πρέπει να δείξει η Κέρκυρα".
Για τους φιλάθλους των "Φαιάκων": "Ο κόσμος της Κέρκυρας είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστούμε. Βρίσκονται δίπλα μας είντε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Ευελπιστούμε να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια".

Πηγή: Contra 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΑ Μ..Μ.Ε...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ(αλλα εγινε επειδη ενοχλει καποιουςΙ..)ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ...ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΩ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: