24 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Όχι στον Γκαγκάτση".ΠΑΟΚ

Μπάμπης Αποστολίδης και Βίκτωρ Μητρόπουλος συμφώνησαν πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα πρέπει να "τοποθετηθεί" σε διοικητικό πόστο του ΠΑΟΚ. Τι ανέφεραν για τους Βρύζα και Ζαγοράκη.
Ο γνωστός νομικός, ανέφερε: "Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλο πρόσωπο για την κακή δομή του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Γκαγκάτση είναι συνδεδεμένος με την παράγκα. Τι θα προσφέρει τις υπόγειες διασυνδέσεις του; Ακόμη κι αν ναι εγώ αυτό δεν το θέλω. Έστειλα και επιστολή στον Σαββίδη γι' αυτό το θέμα (μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτήν "σας γράφω ως απλός ΠΑΟΚτσής. Επειδή διαδίδεται η πιθανότητα να συμμετάσχει ο κ. Γκαγκάτσης σας εκφράζω την γνώμη μου που είτε θέλετε την κρατάτε, είτε την πετάτε στα σκουπίδια. Όταν ο Ζαγοράκης τον τοποθέτησε σε παρόμοια θέση, είχε πει ότι ήταν λάθος. Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή για να τοποθετηθεί σε πόστο του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης"). Εξω οι παράγκες από τον ΠΑΟΚ... Για τον Ζαγοράκη δεν πιστεύω ότι κανείς έπεσε θύμα και ότι έπιασαν κότσο, εγώ έχω κάνει και μηνυτήρια αναφορά. Ο Βρύζας ενώ γνώριζε δύο χρόνια τα πορίσματα των ορκωτών δεν προχώρησε αυτό το θέμα. Εγώ σκέφτομαι για παράδειγμα να μπει ο Κούδας μπροστά".
Ο Μητρόπουλος, τόνισε:
"Θα είναι μεγάλο λάθος από τον κ. Σαββίδη. Προβλέπεται πως ο ΠΑΟΚ με τον Σαββιδη θα έχει επιτυχίες, αλίμονο αν αυτή η ανάταση του ΠΑΟΚ συνδυαστούν από το φίλαθλο κοινό με ενέργειες του Βασίλη Γκαγκάτση. Θα παίρνει ένα ματς με 4-0, θα γίνεται ένα πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ και μετά όλες οι εφημερίδες θα γράφουν γι' αυτά. Ο Γκαγκάτσης υπήρξε μάνατζερ του Ζαγοράκη με την ευρεία έννοια. Τα τελευταία δημοσιεύματα ότι έπαιρνε 15.000 τον μήνα δεν είναι και τα πιο καθαρά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ". Θεωρώ πως και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας πάντως ότι είναι αξιόλογοι. Θα πρέπει ο Ζαγοράκης να παραμείνει με την αίγλη που είχε. Ο Βρύζας δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, είναι ΠΑΟΚτσής. Θα είναι λάθος εάν δεν είναι στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ γιατί θα είναι χαμένος ο ΠΑΟΚ και στην ΕΠΟ".  
Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: