6 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για το διπλό στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ και θέλει το τρίποντο ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα...
Η αναμέτρηση που γίνεται στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League στο "Θ. Βαρδινογιάννης" θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή της στο live score του paokmania.
Υπάρχουν απουσίες για τον Δικέφαλο, καθώς πέραν των τραυματιών Γκαρσία και Βιβιάν, θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Κατσικάς και Λόρενς. Απών από τον ασπρόμαυρο πάγκο και ο Γιώργος Δώνης μετά από την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή για τα όσα έγιναν μετα το τέλος του αγώνα με τον συμπολίτη.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Γλύκο, κάτω από τα δοκάρια,  Έττο - Ιντζίδη - Κουμάλο - Λίνο στην άμυνα,  Φωτάκη - Κάτσε - Λάζαρ - Ρομπέρ στη μεσαία γραμμή και Σαλπιγγίδη - Αθανασιάδη επιθετικό δίδυμο. Την 19μελή αποστολή συμπληρώνουν οι: Χακόμπο, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Πέλκας και Λίνο...
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο Ηράκλειο με καλή ψυχολογία έχοντας μάλιστα τρεις νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια (2 εντός 1 εκτός), ενώ θα έχει και την υποστήριξη οπαδών του -κυρίως από Νομούς της Κρήτης- καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ στα πλαίσια της εξαιρετικής φιλίας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους παραχώρησαν τη θύρα 6, κάτι που είχε συμβεί και στο περσινό παιχνίδι.
Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σαχσανίδη, Γουναρίδη, Μονιάκη, Βάντο, Σόουζα, Λαμπρόπουλο, Μπανούση, Βιτώρο, Κουρδάκη, Περογαμβράκη, Χαριτωνίδη, Βερόν, Ζορμπά, Ιωαννίδη, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Σίσιτς, Καπουράνη, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.
Στα αξιοσημείτα η παρουσία στην αποστολή των γηπεδούχων τεσσάρων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια (Βερόν, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Κουρδάκης).
Ο Αναστόπουλος στο 4-3-3, θα ξεκινήσει με τον Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια, Σόουζα και Χαριτωνίδη κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Μονιάκη και Βάντο στα πλάγια της άμυνας, Βερόν, Ιωαννίδη, Ζορμπά στη μεσαία γραμμή και τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς και Παπάζογλου στην επίθεση.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημητρόπουλος με βοηθούς τους Φαντόπουλο και Κοντιζά.
Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετρήσεις μας με τον ΟΦΗ στην Κρήτη κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Πηγή: PaokMania

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ ΕΛΕΙ 19/07/20012.ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΝΠΔΔ.ΔΙΟΡΑΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΙΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012.ΑΣΤΕΡΙ.ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ,ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: