25 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: «Πενηνταρίζει» ο Φερέιρα

Παναθηναϊκός: «Πενηνταρίζει» ο Φερέιρα
Ιδιαίτερη σημασία έχει το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο για το Europa League, καθώς συμπληρώνει τις 50 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την Μπράγκα τον Σεπτέμβριο του 2004, σχετικά αργά στην προπονητική του καριέρα. Έκτοτε μετράει τέσσερα παιχνίδια στο παλιό Κύπελλο UEFA με την Μπράγκα, 33 ματς Champions League στον πάγκο της Πόρτο και 12 ως προπονητής του Παναθηναϊκού, από τα οποία οκτώ στο Champions League και τέσσερα στο Europa League. Μάλιστα, τα ποσοστά του δεν είναι άσχημα, καθώς στο 67,3% των αγώνων απέφυγε την ήττα (19 νίκες, 14 ισοπαλίες, 16 ήττες). Οι πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές πορείες ήταν φυσικά με τους «δράκους» στο Champions League, φτάνοντας τρεις φορές στους «16» και μια στους «8».
Αυτό που θέλει ο Φερέιρα είναι να πανηγυρίσει το 50στό παιχνίδι του στην Ευρώπη με νίκη, η οποία θα είναι η 20στή στην καριέρα του, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα φέρει ηρεμία στον Παναθηναϊκό και θα δώσει σύνθημα για την αντεπίθεση.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: