22 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χάμιλτον: "Είμαι καλύτερος από ποτέ"

Ο Λιούις Χάμιλτον φιλοδοξεί να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στο Grand Prix της Ινδίας που ακολουθεί, τονίζοντας ότι πρόσφατα οδήγησε καλύτερα από ποτέ στην καριέρα του, άσχετα αν αυτό δεν φάνηκε από τα αποτελέσματα.

"Πέρυσι στην Ινδία δεν είχα καλό Σαββατοκύριακο και είχα τερματίσει έβδομος. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Νιώθω ότι έχω οδηγήσει καλύτερα από ποτέ πρόσφατα άσχετα αν τα αποτελέσματα δεν το αποδεικνύουν και πιστεύω ότι μπορώ να το ξανακάνω στην Ινδία", ήταν τα λόγια του Λιούις Χάμιλτον.

Πηγή: Contra

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Π.Α ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛ.ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ???.ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΡΙΑ???

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ???.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ???.σημερα ομως ειναι μια αλλη νυχτα,η αναρτηση του αγωνα ειναι ετοιμη...και τεταρτων,αλλα πρωτα θα γινουν εξι και μετα βλεπουμε...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: