19 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Πρότεινε Άντερσον ο Ζιοβάνι!

Τον Φελίπε Άντερσον της Σάντος πρότεινε ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Ο Βραζιλιάνος «μάγος», ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (16/10) στην Ελλάδα και το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμηθεί από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για την προσφορά του στην ομάδα και στην επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Σάντος.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Ζιοβάνι υποστήριξε στον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών πως ο συμπατριώτης του έχει λαμπρό μέλλον, χρίζοντάς τον διάδοχό του. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συνεργαστεί στην ομάδα του Σάο Πάουλο και ο Φελίπε Άντερσον έχει αφήσει εξαιρετική εντύπωση στον Βραζιλιάνο πρώην άσο του Ολυμπιακού.
Ο γεννηθείς στις 15 Απριλίου του 1993 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Federal FC το 2000 και έπειτα από έξι χρόνια… μετακόμισε στην SCR Gaminha, πριν αγωνιστεί στην Astral EC. Το 2007 συνέχισε στην Κορίτιμπα και από τον επόμενο χρόνο ανήκει στην Σάντος. Μάλιστα, το 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο Φελίπε Άντερσον μετράει 3 συμμετοχές με την ομάδα Κ20 της Εθνικής Βραζιλίας, χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα και η τιμή του, σύμφωνα με το διεθνές site «transfermarkt» ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει στις 2 Οκτωβρίου του 2016.

ΠΗΓΗ:ΟnSports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: