9 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατματζίδης: «Τεράστιες απαιτήσεις η φανέλα της ΑΕΚ»

Απογοητευμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ηλίας Ατματζίδης.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αρχικά, ο Ηλίας Ατματζίδης, ανέφερε: «Θλίβομαι πάρα πολύ που βλέπω την ομάδα μου να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ, η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω όμως ότι τα νέα παιδιά έχουν ταλέντο. Είναι καλοί παίκτες, αλλά χρειάζονται χρόνο για να αποδώσουν καλύτερα. Το κακό είναι πως υπάρχει πίεση σε αυτά τα παιδιά, λόγω του ότι ακόμη δεν έχουν πετύχει νίκη και η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση. Αυτή η φανέλα έχει τεράστιες απαιτήσεις και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε τελευταίοι».
Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Σίγουρα δεν φταίνε αυτά τα παιδιά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Πρέπει όλοι στην ομάδα να καταλάβουν τις ευθύνες τους. Να «ξυπνήσουν» γιατί πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια».
Τέλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, σχολίασε: «Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο και σε βάθος χρόνου θα βελτιώνονται. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να δούμε μία καλύτερη ΑΕΚ στο μέλλον».
ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: