16 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΖΙΟΒΑΝΙ : ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Φωτογραφία για ΖΙΟΒΑΝΙ : ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Στις τοποθετήσεις του κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος", ο Ζιοβάνι επισήμανε ότι «λατρεύω την Ελλάδα, διότι πολύ απλά πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια εδώ».
Επιπροσθέτως υπογράμμισε πως «περιμένω πώς και πώς να βρεθώ στο Καραϊσκάκη διότι ξέρω ότι με αγαπούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Και εγώ τους αγαπάω πάρα πολύ. Αγαπάω πολύ και την ομάδα και τον κόσμο».
Σε ερώτηση για το εάν θα γύριζε στον Ολυμπιακό απάντησε ότι «στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ποτέ όχι. Δεν είναι όμως μόνο δικό μου θέμα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από άλλους παράγοντες».
Στο αεροδρόμιο πάντως βρέθηκε και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος εκτός από συμπατριώτης του είναι και παλιός πολύ καλός φίλος του και που υπήρξε συμπαίκτης του στον Θρύλο. Τον υποδέχθηκε με πολύ θερμό τρόπο και είχαν ένα τετ α τετ σε πολύ καλό τόνο και ύφος, ενώ έκανε και χρέη μεταφραστή.

Πηγή: NewsNow

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Σάντος τα έχει... 30 (vids)!

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τελευταία που κέρδισε την Ισπανία! (vid

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ.ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-5 ημιχ.0-3.(σε ξερο γηπεδο μετα απο 108 αγωνες!)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: