19 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για Δευτέρα 29/10 το ΟΦΗ-Παναθηναϊκος


Για Δευτέρα 29/10 το ΟΦΗ-Παναθηναϊκος Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγητικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αποφάσισε τη μετάθεση του αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Ηράκλειο, στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" στις 28.10.2012, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας μετατέθηκε η ημερομηνία του, η οποία θα γίνει γνωστή από την Super League και κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29/10.


Για τον ίδιο λόγο ο κ. Ιωαννίδης, με άλλη απόφασή του και μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ Καλαμάτας και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της FOOTBALL LEAGUE II, με την ομάδα του ΤΑΠ Πανηλειακός, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την ερχόμενη Κυριακή 21.10.2012.

 ΠΗΓΗ:Soccerplas.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ(ΤΟΤΕ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ 2.20 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΣΤΟ 2.35 ΛΕΠΤΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: