22 Οκτ 2012

Ολυμπιακός: Εκτός με Μονπελιέ Σιόβας και Φετφατζίδης Συντάκτης: Γιώργος Κυριακόπουλος Δημοσίευση: 22.10.12 13:46 Print E-mail Text μείωση του font size αύξηση του font size Ολυμπιακός: Εκτός με Μονπελιέ Σιόβας και Φετφατζίδης | onsports.gr

Οριστικά εκτός «μάχης» για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Champions League με την Μονπελιέ έμειναν οι Δημήτρης Σιόβας και Γιάννης Φετφατζίδης.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών και παρά την προσπάθεια που έκαναν, δεν κατάφεραν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να «κοπούν» από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που υποφέρει από θλάση και στην προπόνηση της Δευτέρας (22/10) ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα, όπως και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι:
Κάρολ, Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

ΠΗΓΗ:onsports.gr 

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Π.Α ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛ.ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ???.ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΡΙΑ???

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ???.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ???.σημερα ομως ειναι μια αλλη νυχτα,η αναρτηση του αγωνα ειναι ετοιμη...και τεταρτων,αλλα πρωτα θα γινουν εξι και μετα βλεπουμε...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: