23 Σεπ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΣΑΙΤ...ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ..ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε(ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ)...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ!!!.

 • Σχόλιο ΕΠΣ Λακωνίας για την υποψηφιότητα Σαρρή

  Ημερομηνία: 19/08/2012 - 16:45
  Σχόλιο ΕΠΣ Λακωνίας για την υποψηφιότητα Σαρρή
  Aπό τον πρόεδρο της ΕΣΠ Λακωνίας, Τάκη Κάρρα. λάβαμε στο email του SoccerPlus σχόλιo για την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρρή, το οποίο δημοσιεύουμε αυτόυσιο.

  Η δήλωση έχει ως εξής:

  "Εάν όντως είναι υποψήφιος ο κ. Σαρρής και νιώθει καλά με την ψυχή του για τις επιλογές του, ας ξεκινήσει από την αδούλωτη Λακωνία τον προεκλογικό του αγώνα... Τον περιμένουμε να μας γνωρίσει... πως θα αναβαθμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, την Ελληνική διαιτησία και με ποιους. Και εάν συνεχιστεί η ενημέρωση όλων των θεμάτων που αφορούν ΕΠΟ-ΚΕΔ, να γίνεται μέσω φίλων του, καθώς και ΑΝ συμφωνεί με τους σχολιασμούς τους για πρόσωπα που πριν 4 χρόνια τον ψήφισαν, τον στήριξαν, τον ανέδειξαν.
  Καλή αντάμωση κ. Σαρρή και αν όχι στο τόπο μας... στα θεσμικά όργανα της ομοσπονδίας".

  - Το SoccerPlus ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε καλοθελητή ότι καθ' όλη την προεκλογική περίοδο θα δημοσιεύει τοποθετήσεις που αφορούν τις εκλογές της ΕΠΟ από όποια παράταξη και αν προέρχονται και από οποιονδήποτε παράγοντα σχετίζεται με τη συγκεκριμένη διαδικασία, χωρίς να αποκλείει κανέναν.
  To σχόλιο της ΕΠΣ Λακωνίας για τους πίνακες

  To σχόλιο της ΕΠΣ Λακωνίας για τους πίνακες

  Ημερομηνία: 14/08/2012 - 11:37
  To σχόλιο της ΕΠΣ Λακωνίας για τους πίνακες Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς έστειλε, με δική του πρωτοβουλία, σχόλιο στο SoccerPlus για τους πίνακες διαιτησίας, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο. "Εκδικούνται αδίκως νέους ανθρώπους" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

  Το σχόλιο έχει ως εξής:
  "Σχετικά με τις αξιολογήσεις των διαιτητών της ένωσής μας, ήταν γνωστές από τον Ιούνιο στην Γ.Σ. της ΕΠΟ και το ξέρει ο κ. Σαρρής... Ξεχνούν κάποιοι κύριοι ποιός τους έφερε στην ΕΠΟ και τώρα μέσα στην ζάλη τους (εκλεγμένοι και υπάλληλοι) για να μην χάσουν τις καρέκλες τους εκδικούνται αδίκως νέους ανθρώπους, εκλεκτά μέλη της κοινωνίας και του ποδοσφαίρου, που τυγχάνουν διαιτητές της Λακωνίας. Ευτυχώς, ο Οκτώβρης έρχεται και θα απομακρυνθούν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  To λακωνικό ποδόσφαιρο αποφασίζει ελεύθερα δίχως κηδεμόνες και θα είναι απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές,που ζημιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, την κοινωνία και απομακρύνουν τα παιδιά από το χώρο του ποδοσφαίρου. Γιατί "κάποιοι" δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στη ζωή τους και θέλουν μόνο να "διοικούν". Αλλά τελειώνουν...
  Υ.Γ. Η ένωσή μας στηρίζει διαχρονικά όλους τους διαιτητές (εν ενεργεία και μη) του νομού μας και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι παντελώς ψευδή και κακόβουλα. Περιμένουμε όμως τα πρόσωπα που εμπλέκουν το όνομά τους να βγουν δημόσια και να μάθουμε όλοι αν συμφωνούν ή όχι με αυτά".

  "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΕΠΣ Λακωνίας"

  Ημερομηνία: 14/08/2012 - 19:00
  "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΕΠΣ Λακωνίας" Το πρώην μέλος της ΚΕΔ, έως το καλοκαίρι του 2010, και από την Τρίτη 13/8 παρατηρητής Super League Σπύρος Παπαδάκος επικοινώνησε με το SoccerPlus, θέλοντας να διαψεύσει δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο η επιλογή του στον πίνακα δεν ήταν επιθυμία της ΕΠΣ Λακωνίας.

  Η δήλωση του Παπαδάκου είναι ακόλουθή:

  "Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ένωση μου. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν ήθελε να μπω στον πίνακα παρατηρητων της Super League. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που με φέρνουν σε ρήξη και αντιπαλότητα με την ΕΠΣ Λακωνίας".ΠΗΓΗ:SOCCERPLUS.GR
  ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Ο. , 07/9/2012 22:29 
  Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίας στην συνεδρίασή του στις 6 Σεπτεμβρίου 2012 με ομόφωνη απόφασή του, προτείνει για ΠΡΟΕΔΡΟ της Ε.Π.Ο. τον Βασίλη Γκαγκάτση....ΠΗΓΗ?.Η ΕΙΚΟΝΑ..Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: