19 Ιαν 2012

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΣΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

  • Δεν γνωριζω αν το Δ.Σ Ευρωτα εχει κανει καποιο αιτημα προς την Ε.Π.Σ. Λακωνιας για την τηρηση ενος λεπτου σιγης στην μνημη του Μπαρμπα Νικητα του Μιχελακου.
  • Η αν η Ε.Π.Σ Λακωνιας εχει θυμηθει ποιος ηταν και θα εχει βγαλει καποια ανακοινωση για ολους(τι γραφω τωρα?)τους αγωνες της προσεχους αγωνιστικης.                              
  • Παντως η αθλητικη εκπομπη που αγαπουν ολοι οι Λακωνες εχει αναφερθει πολλακις σε αλλους εργατες του Λακωνικου ποδοσφαιρου,αλλα οχι...(προφανως δεν αναφερομαι σε νεα παιδια του αθλητικου χωρου,που εχασαν με βιαιο τροπο την ζωης τους σε μικρη ηλικια).                               
  • Ανεξαρτητα απο το τι θα πραξουν οι παραπανω,παρακαλω τα παιδια που θα αγωνιστουν  την Κυριακη(δεν εχω ζητησει ποτε να βαλουν...ουτε ενα γκολ για μενα),αν ειναι εφικτο(λογω της διαφημησεως που φερουν),να παιξουν με την Κλασσικη Φανελα,να φερουν μαυρα περιβραχιονια και πριν την κοινη εισοδο τους με την ομαδα του Απολλωνα Ξηροκαμπιου...να παρουν τις θεσεις,που θα αγωνιστουν(οχι αυτη την αγκαλια ολων στην σεντρα του γηπεδου)τηρωντας ακριβως ενα λεπτο σιγη.                  
  • Εφοσον λειτουργουν οι μεγαφωνικες εγαταστασεις και δεν υπαρχει επισημο αιτημα απο το Δ.Σ του Ευρωτα...δεν χρειαζεται ο οποιος διατητης του αγωνα...αρκει ενας να πει προσοχη-προσοχη ενος λεπτου σιγη...δεν πιστευω η Ε.Π.Σ Λακωνιας να μας επιβαλει καποιο χρηματικο προστιμο. 
  • Οσοι φιλαθλοι του Ευρωτα που δεν ερχονται στο γηπεδο εδω και πολλα χρονια και δεν εχουν δουλειες,η ακομα κι αν δεν τους αρεσει να βλεπουν αυτον τον Ευρωτα,ας βρεθουν την Κυριακη στο γηπεδο μας...εστω και συμβολικα.Ενας απλος φιλαθλος η οπαδος,μιας ομαδας 82 ετων.                        
  • Ευχαριστω ακομα κι αν,δεν γινει τιποτα απο τα παραπανω και θα τυχουν της απολυτης αποδοχης μου.Η αγαπη στην ομαδα μας ειναι η αιτια...πιστευω ολων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: