14 Απρ 2011

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟ 1971...

  • Το 1981 επεσε και στους δρομους της γειτονιας μας τσιμεντο...ο πατερας μου ειπε<<τωρα θα ειναι στεγνος ο δρομος>>.                                                                             
  • Εκανε λαθος...ολα στραβα εγιναν,η προχειροτητα σε ολο της το μεγαλειο...ειπα σε αυτον που το επαιζε μηχανικος-εργολαβος οτι τα νερα δεν θα φυγουν ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΟΥΒΑ...{η κολωνα εφυγε...ηρθε αλλη το νερο δεν...}ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ...αυτος ακομα και οταν ηταν φανερο δεν το δεχοταν...περασαν κοινοταρχες,δυο δημαρχοι εκαστος 8 ετη-ισον 16 παρα κατι-ηρθαν και εφυγαν...                               
  • Ο πρωτος εκανε προ 10ετιας την εξης συγκλονιστικη δηλωση<<στο Ελος μεσα σε 24 λεπτα δεν θα υπαρχει ουτε μια σταγονα νερου>>.<<Η μελετη(?)ειναι προφανως σε καποιο συρταρι μετραει χρονια και καποια στιγμη θα βαρεθει να μετραει και θα ωριμασει το εργο μαζι με τοσα αλλα>>.             
  • Ουδεν σχολιο για αλλους...οταν επεσε ασφαλτος στην δημοσια εριξαν και σε εμας...της εδωσαν και κλιση,αλλα το αποτελεσμα ηταν 0 ρεντζους αρνητικο,σπανια ομαδα ντροπης...το νερο γυριζε μεσα αντι για εξω και εγιναν εργα ανασχεσης με επιτυχια προς το παρον!!
  • Τωρα την λυση του προβληματος την ανελαβε...ο καλλικρατης που μαλλον ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...αλλωστε που να παει???.              
  • Εδω θα μεινει...ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ,ΦΥΓΟΥΝ...πανε αλλα πραγματα αλλου,απο εκει που ηταν για χρονια...αμα η γειτονια μας δεν ανηκει στο δημοτικο διαμερισμα του δημου Ευρωτα και ειναι ιδιοκτησια μας...να βαλουμε τρεις αλυσιδες και να πραξουμε οτι κανουν και στον δημο Μονεμβασιας σε ενα γηπεδο,που πεφτει πολυ γελοιο!!!ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???