19 Μαρ 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ:Α.Ε.ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1ημιχ,1-1

  • Α ΜΕΡΟΣ:Στο 12 απο εκτελεση κορνερ του Μιχελακου Αγη στο πρωτο δοκαρι κεφαλια του Αλιμπαλη και νεα κεφαλια του Ρουμπη σε δευτερο χρονο το 0-1.                                                                                                                                                 
  • Στο 18 φαουλ του Μιχελακου Αγη με την βοηθεια του αερα δυσκολα σε κορνερ απο τον τερμ/κα της Α.Ε.Δ Σκαλας σε κορνερ.
  • .Στο 34 απο ασυνενοησεια των παικτων του Ευρωτα εγινε το 1-1 με κοντινο σουτ.
  • Στο 40 απο κοντα εγινε ενα σουτ που η μπαλα περασε ελαχιστα αουτ απο το δοκαρι του Μαραγκουδακη!
  • Μοιρασμενο το πρωτο ημιχρονο με τις δυο ομαδες να εχουν κατα διαστηματα τον ελεγχο του αγωνα.                                                                                                                                                  
  •  Β ΜΕΡΟΣ:Στο 56 απο καλη θεση παικτης της Α.Ε.Δ Σκαλας σουταρει αουτ.Χωρις αλλες φασεις ο αγωνας στο πιο μεγαλο διαστημα στο δευτερο ημιχρονο με τις δυο ομαδες να προσεχουν τις αμυνες τους στα τελευταια λεπτα του αγωνα...με την ομαδα της Σκαλας να δειχνει ικανοποιημενη με τον βαθμο της ισοπαλιας,οι παικτες δεν εδειξαν αδιαφορια για το παιχνιδι,αφου υπηρξαν και δυνατα μαρκαρισματα και ο διαιτητης εδειξε αρκετες κιτρινες καρτες στους παικτες των δυο ομαδων.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Μαραγκουδακης Νεκταριος,Λατσης Θανασης,Σμπυρακος Χρηστος,Αλεκοβ Αλεξ,Ρουμπης Μιχαλης,Μαργαριτης Γιωργος,Κρητικακος Γιωργος Μαν.,Κολλατος Θοδωρος,Παπαγιαννοπουλος Κλεανθης{στο 87 Μιχελακος Κωστας}Αλιμπαλης Γιωργος Θοδ.,Μιχελακος Αγης{στο 56 Buzatn Florin}

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤ.-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-1ημιχ.0-1

  • Στο γηπεδο της Γραμουσας ειδαμε το θεατρο του παραλογου με τους μικρους του Ευρωτα να ειναι αυτοι που θα επρεπε να παρουν την νικη αφου επαιξαν σαφως καλυτερα...                                                     
  • Ετσι στο 12 Αλιμπαλης μονος απεναντι στο τερμ/κα αυτος εδιωξε με τα ποδια σε κορνερ στην πρωτη κλασσικη ευκαιρια του αγωνα.                                                                                                             
  • Στο 15 ο Πλεμενος εδιωξε λαθος(επαιξε τερματοφυλακας) την μπαλα ως αμυντικος και μικρος του Ηφαιστου την εστειλε...πολυ αουτ σε κενη εστια!!!.                                                                             
  • Στο 17 ο Λαγουμτζης σε πασα του Γεωργιου νικησε δυο φορες τον τερμ/κα και εκανε το 0-1
  • Στο 20 και απο εκτελεση κορνερ μικρος του Ηφαιστου απο πλαγια την εστειλε την μπαλα αρκετα αουτ!                                                                                                                                                  
  • Στο 30 ο Αλιμπαλης εχασε την πολυ μεγαλη ευκαιρια να στειλει την ομαδα του στα αποδυτηρια με το 0-2 οταν πλασαρε στον πεσμενο τερμ/κα!!!Παρα το οτι η ομαδα του Ηφαιστου ειχε τον αερα υπερ της τα σουτ που εγιναν ειτε εφυγαν αουτ η πηγαν στην αγκαλια του Πλεμενου!!!                                                
  • Β ΜΕΡΟΣ:Στο 46 και 55 ο Ηφαιστος εκανε το 2-1...αφου οι 9 μικροι του Ευρωτα καραστηκαν την ωρα που ο Ηφαιστος...εκανε αλλλαγες παικτων...και στο τελος πανυγηρισαν την προκριση τους στην επομενη φαση και εκαναν...την γνωστη ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ υπο το φλας και το βιντεο του φωτογραφου...καλη επιτυχια στην επομενη φαση...οι μικροι του Ευρωτα εκαναν οτι μπορουσαν...και οι μεγαλοι απολαυσαν την θεα που προσφερει το γηπεδο...ειδικα η θαλασσα ηταν το κατι αλλο απο μακρυα..ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.                 
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Πλεμενος Σωτηρης,Μαρτακος Σπυρος,Αλεινιν Αλεξ,Λουτσι Μποικο Φλορεντιν,Κρητικακος Χρηστος,Κρητικακος Θωμας,Αλιμπαλης Γιαννης,Λαγουμτης Αλεξαντρος,Γεωργιου Θανασης,Μιχελακος Αρης