12 Μαρ 2011

ΣΤΟΥΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟ ΚΡΟΚ.ΜΕ 2-1 ημιχ.0-0.

  • Α ΜΕΡΟΣ:Στο 2 απο εκτελεση φαουλ του Μιχελακου Αγη ο Αλιμπαλης απο θεση για γκολ σουταρει ψηλα αουτ                                                                                                                                            
  • Στο 30 ο Μαργαριτης με ενα πολυ δυνατο σουτ που εκανε η μπαλα χτυπα στο οριζοντιο δοκαρι και στο εδαφος!!!.                                                                                                                                        
  • Στο 40 ο Μιχελακος σουταρει δυνατα στην κλειστει γωνια του Τζανετεα που αποκρουει και στην συνεχεια η μπαλα βρισκει στο δοκαρι!!!                                                                                                           
  • Ο Ευρωτας ειχε τον ελεγχο του αγωνα και ειχε κατοχη της μπαλας...και κατω απο τα δοκαρια τον μικρο Φακλη που πηρε τον βαπτισμα του πυρος και εγινε ο πεμπτος τερματοφυλακας που μεσα σε μια περιοδο υπερασπιζεται την εστια του Ευρωτα και σπαει το ρεκορ των τεσσαρων απο την περιοδο 1990/91...κατι μου θυμιζει;ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΝΑΙ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ;Η Δυναμο δεν παρουσιασε τιποτα το ιδιαιτερο με παρα πολλα λαθη αφου χανοταν ευκολα η μπαλα και γενικως δεν βρηκε χωρους για κανει κατι αξιολογο και στο δευτερο ημιχρονο χαθηκε απο το γηπεδο και ειδικα απο το 60 και υστερα...στο τελος του ημιχρονου υπηρξε διαμαρτυρια για ενα οφ-σαιντ της βοηθου.                                                                
  • .Β ΜΕΡΟΣ.Στο 53 ο Μιχελακος Αγης σουταρει απο τα πλαγια και η μπαλα χτυπα και παλι στο καθετο δοκαρι του Τζανετεα για τριτη φορα!!!.                                                                                               
  • Στο 61 η Δυναμο εχει μια ψιλοευκαιρια απο εκτελεση κορνερ...                                                           Στο 67 ο Μαργαριτης απο καλη θεση για γκολ σουταρει αουτ...Στο 71 ο Παπαγιαννοπουλος χανει και αυτος την ευκαιρια για ενα γκολ!!!.                                                                                                  
  • Στο 74 ο Φακλης στην κλειστη γωνια του αποτρεπει κατι καλο για την ομαδα των Κροκεων....                  
  • Στο 77 ο εορταζων Θοδωρος(χρονια πολλα οπως και στον Σταμογιαννο και σε ολους αυτους που γιορταζουν σημερα)Κολλατος σουταρει με δυναμη και η μπαλα αουτ απο σε θεση για γκολ!!!                   
  • Στο 81 ο Σταμογιαννος ριχνει στον αγωνα τον Buzath Florin και στο 83 με μια κινηση γυρω απο τον εαυτο του αφηνει εκθετους 4 παικτες της Δυναμο και περνα την μπαλα στην πλατη της αμυνας και βρισκει τον Αλιμπαλη που με μια κινηση πλασαρει συρτα και 1-0....                                                                    
  • Στο 85 ο μικρος Ρουμανος ποδοσφαιριστης του Ευρωτα εντος περιοχης εκθετει την φορα αμυντικο της Δυναμο που τον ανατρεπει...και στο 86 ο Αλιμπαλης εκτελει το πεναλτυ ο Τζανετεας βρισκει την μπαλα αλλα αυτη παει στα διχτυα και 2-0.           
  • Στο 90 η Δυναμο σε μια χαλαρωση των παικτων του Ευρωτα μετα το 2-0 κανει το 2-1...τα λεπτα περασαν και ο Ευρωτας πηρε την νικη που ηταν το δικαιο αποτελεσμα αφου ηταν κυριαρχος στον αγωνα και το μονο που δεν ειχε ηταν το γκολ το οποιο προηλθε απο την ευμπνευση του Σταμογιαννου να ριξει στον αγωνα τον Buzatn Florin που ειχε να παιξει 9 αγωνιστικες και να κρινει την εμβαση του αγωνα...ο Ευρωτας ηταν πολυ καλος...ομως,καλα θα ειναι να μην υπαρχουν γκρινιες εντος της ομαδας και χωρις να υπαρχει καποιος λογος...αλλωστε μια ενδεκαδα πανω-κατω υπαρχει στα τελευαια παιχνιδια.        
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Φακλης Παναγιωτης,Λατσης Θανασης Κ,Σμυρακος Χρηστος,Αλεκοβ Αλεξ,Ρουμπης Μιχαλης,Μαργαριτης Γιωργος,Κρητικακος Γιωργος Μαν.,Κολλατος Θοδωρος,Παπαγιαννοπουλος Κλεανθης{στο 81 Buzatn Florin}Αλιμπαλης Γιωργος Θ,Μιχελακος Αγης{στο73 Μιχελακος Κωστας Μιχ.}