31 Ιαν 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/01/2011 ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3-2 ημιχ.2-2

  • Α ΜΕΡΟΣ.Στο 10 ο Αγης Μιχελακος απο τα πλαγια και στην γραμμη του αουτ περνα δυο αμυντικους και βγαζει πασα στο σημειο του πεναλτι και ο Κολλατος ευκολα κανει το 1-0.                                    
  • Στο 16 ο Αγης Μιχελακος και παλι ειναι στην γραμμη του αουτ και προλαβαινει τον αμυντικο και κανει την ιδια πασα...οι δυο παικτες βγαινουν εκτος γραμμης ο αποδεκτης της μπαλας σουταρει ατσαλα η μπαλα παει στο σημειο που ειναι ο παικτης του Ευρωτα που πριν φυγει αουτ δινει πασα στον Καραμιχα που κανει το 2-0!!!                                                                                                     
  • Ο Τερμ/κας Δρακακης του Βοια ζητα οφ-σαιντ και ο διαιτητης του αγωνα Γιαννοπουλος,που εγκαιρως λεει,οτι ο παικτης του Ευρωτα ειναι καλυπτομενος απο τον αμυντικο και ο Μιχελακος Αγης,ειναι σε κανονικη θεση...(στον αγωνα Λεωνιδας Γλυκ.-Ευρωτα εχουμε αναλογη φαση οπου ο πρωτος βοηθος ειναι στην στηλη φωτισμου και περιμενει τον παικτη του Λεωνιδα που ειναι κοντα στο σημειο του κορνερ...η μπαλα ειναι στο δικο μας γηπεδο και χανετε απο τους συμπαικτες του παικτη του Λεωνιδα και ο Ευρωτας περνα στην αντεπιθεση και ο βοηθος δινει οφ-σαιντ την ωρα που ο παικτης του Λεωνιδα περπατα πισω του και σαν να μην τρεχει τιποτα προσπερνα τον βοηθο και σαν κυριος επιστρεφει στον αγωνιστικο χωρο,χωρις σημα του διαιτητη Σελιμου!!!Γιατι ο βοηθος ηταν εκει αφου τελευταιος παικτης του Λεωνιδα ηταν λιγα μετρα απο την σεντρα;;;Αν, η προσπαθεια του Αλιμπαλη κατεληγε σε γκολ τι θα γινοταν;  ).κατι που δεν δεχεται και στα γαλλικα,που ειπε στον Γιαννοπουλο ειδε την κοκκινη καρτα...που λογικα θα επρεπε να δεχτει!
  • Στο 33 παικτης του Βοια σουταρει και η μπαλα βρισκει το καθετο δοκαρι του Συριανου και αουτ.    
  • Στο 35 εχουμε τον τραυματισμο παικτη του Βοια,οταν στην προσπαθεια του να παει προς την μπαλα το ποδι του κολλα κατω στο χορταρι και το βαρος του παει αλλου με συνεπεια να εχει προβλημα που θα το δειξουν οι εξετασεις που θα κανει...ο αγωνας διεκοπει για λιγα λεπτα..το μονο που μπορουμε να γραψουμε,να δειξουν οι εξετασεις οτι δεν ειναι κατι το σοβαρο.                                                        
  • Στο 37(47)απο εκτελεση κορνερ ο Βοιας σημειωνει γκολ απο το πουθενα και τα λαθη των παικτων του Ευρωτα ακρως σοβαρα..ποτε δεχτηκαμε απο κορνερ;Δεν θυμαμαι....                                       
  • Στο 44(54) ο Καραμιχας σουταρει απο τα πλαγια και η μπαλα βρισκει το οριζοντιο δοκαρι.           Στο 45(55) εγινε μια σεντρα απο πλευρας του Βοια κανεις παικτης του Ευρωτα δεν ειναι εκει και με κεφαλια το 2-2!!.                                                                                                                               
  • Β ΜΕΡΟΣ Στο 55 παικτης του Βοια βαζει το χερι του και ο Γιαννοπουλος δειχνει το σημειο του πεναλτι και ο Μιχελακος Αγης το 3-2...                                                                                             
  • Ο ιδιος απο συρτη πασα-σουτ χανει εξ επαφης μεγαλη ευκαιρια για το 4-2 στο 58!!!.                         
  • Στο 59 ο Συριανος πεφτει στην γωνια του για να αποκρουσει ενα αδυναμο σουτ που ναι μεν η μπαλα κανει ενα γκελ θα επρεπε κανονικα να μην εχει προβλημα κατι που δεν συνεβει και αντι να την βγαλει κορνερ στην χειροτερη επιλογη του,την στελνει προς τα εμπρος και παικτης του Βοια κανει το...(3-3)ο βοηθος δειχνει οφ-σαιντ(εχω την αισθηση οτι υπαρχει λαθος του βοηθο,μπορει να ηταν αλλα..).                                                                                                                                             
  • Στο 61 ο Μαργαριτης απο καλη θεση για γκολ σουταρει βιαστικα αουτ!.                                        
  • Στο 65 παικτης του Βοια σουταρει απο τα πλαγια και η μπαλα περνα λιγο αουτ πανω απο το οριζοντιο δοκαρι!Στο 73 ο Καραμιχας κανει απο τα πλαγια ενα παραλληλο σουτ που φευγει αουτ.       
  • Στο 78 παικτης του Βοια εντος της μικρης περιοχης χανει μοναδικη ευκαιρια για γκολ,ομως στην φαση πεφτουν οι:Συριανος,Ρουμπης,Κατεχος και προλαμβανουν τον δικτακτικο παικτη του Βοια,ομως ο Κατεχος μενει στο χορταρι και αποχωρει τραυματιας και υποβασταζομενος παει στα αποδυτηρια.                                                                                                                                      
  • Στο 82 απο εκτελεση κορνερ παικτης του Βοια πιο ψηλα απο ολους κανει την κεφαλια που περνα λιγα εκατοστα μονοψηφιου αριθμου,διπλα απο το καθετο δοκαρι!
  • Στο 85 ο Αλιμπαλης Γιωργος μονος με τον εξ αναγκης τερματοφυλακα σουταρει και με τα ποδια ο δευτερος αποκρουει!!!.                                                                                                                      
  • Στο 90+5 ο Βοιας λιγο εξω απο την περιοχη εκτελει φαουλ και η μπαλα αουτ...                               
  • Ενας απο τους χειροτερους αγωνες των τελευταιων ετων για τον Ευρωτα που ηταν στατικος στην αναπτυξη του,αργος υπερβολικα,εχανε την μπαλα ευκολα,αναποτελεσματικος στην τελικη προσπαθεια,με λανθασμενες επιλογες και το μονο θετικο ηταν οτι δεν εχασε τους δυο βαθμους απο μια ομαδα που επαιζε με 10 παικτες επι 75 λεπτα και θα μπορουσε να παρει την ισοαπαλια αν,ειχε πιο μεγαλη αποτελεσματικοτητα στις φασεις που ειχε,αλλωστε δεν ειχε και τιποτα να χασει!!!Ο Ευρωτας πηγε να γραψει αρνητικη ιστορια στα τελευταια 600 παιχνιδια(σε ενα προχειρο ελεγχο σε αρχειακο υλικο) ολων των πρωταθληματων εντος και εκτος εδρας δηλαδη για πρωτη φορα δεχεται την ισοφαρισει ενω προηγειται με 2-0 στο πρωτο ημιχρονο!!!                               
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Συριανος Κωστας,Παπαγιαννοπουλος Κλεανθης,Κατεχος Γιαννης Δημ.(στο 78 λ.τ Αλιμπαλης Γιαννης Δημ.),Σταμογιαννος Θοδωρος Παν.,Ρουμπης Μιχαλης,Κολλατος Θοδωρος,Μαργαριτης Γιωργος,Αλιμπαλης Γιωργος Θοδ.,Μιχελακος Αγης,Καραμιχας Στρατης(στο 75 Αραπαντωνης Σταυρος )Λατσης Θανασης Κωστ.(στο 46 Σμπυρακος Χρηστος)