7 Φεβ 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/2011.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΛΑΩΝ .ημιχ.1-0.

  • Γηπεδο Βασιλειος Μιχελακος Ελους.Ο Ευρωτας σε εναν αγωνα που δεν ειχε παρα ελαχιστες φασεις πηρε σημαντικη νικη με 1-0 και ειναι η 6η ομαδα που παραμενει στην Α κατηγορια...υπο την προυποθεση οτι δεν θα υπαρξη και τριτη ομαδα που δεν θα πεσει απο την Α κατηγορια...αφου ακομα ειναι νωρις και δεν γνωριζουμε τι αποφασεις θα παρει η Ε.Π.Ο στην Γ.Σ της...                                                                           
  • Στο 2,4 και 6 ο Ολυμπιακος Μολαων ειχε μικροευκαιριες για κατι καλο και στο 2 ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Ρουμπης Μιχαλης εκανε την πρωτη του...θετικη αποκρουση!!!.           
  • Στο 25 ο Καραμιχας εκτελει φαουλ με πολυ δυναμη και η μπαλα βρισκει το καθετο δοκαρι και στην επιστροφη της,ο Αλιμπαλης Γιωργος απο κοντα κανει το 1-0 που ηταν και το τελικο αποτελεσμα του αγωνα!!!.                                           
  • Στο 31 ο Αλιμπαλης Γιωργος κανει συρτη σεντρα ο Μιχελακος Αγης απο πολυ κοντα χανει μεγαλη ευκαιρια για το 2-0 η μπαλα παει πανω στον τερμ/κα..αλλη φαση δεν υπαρχει ουτε για δειγμα και απο τις δυο ομαδες!!!.                                       
  • Το θεαμα ειναι και το αναλογο...αρκετα φαουλ και για τις δυο ομαδες και πολλα λαθη!!!Ευκολα το ξεχνας...                           
  • Β ΜΕΡΟΣ:Πρωτη φαση για τον Ευρωτα στο 61 οταν απο εκτελεση φαουλ στο δευτερο δοκαρι ο Κολλατος την κεφαλια και η μπαλα στην εξωτερικη των διχτυων!!!.
  • Στο 67 παικτης του Ολυμπιακου κοβει με το χερι...με τον Γεωργαντωνη,που εμπλεκεται στην φαση να ζητα κοκκινη καρτα επειδη φευγει για γκολ...ομως...                                    
  • Στο 86 ιδιος απο καθετη πασα φευγει μονος μπροστα περνα τον τερμ/κα παει στα πλαγια με τους αμυντικους να καλυπτουν την εστια και το σουτ που κανει η μπαλα στο εξωτερικο των διχτυων,οπου εκει θα τελειωνε και ο αγωνας...                                                                                   
  • Στο 89 απο σεντρα που εγινε στην περιοχη του Ευρωτα εγινε μια φαση οπου η μπαλα εφτασε σε παικτη του Ολυμπιακου που την εστειλε με σουτ στα διχτυα...ο βοηθος εδειξε οφ-σαιντ..αποψη δεν υπαρχει σαν τον αγωνα με τον Βοια που δεν ηταν οφ-σαιντ...                                                               
  • Στο 90+3 εγινε η φαση του αγωνα οταν παικτης του Ολυμπιακου Μολ.εντος περιοχης σουταρει...στην εξοδο του ο Ρουμπης αποκρουει...οι αλλοι παικτες του Ευρωτα παλευουν να διωξουν,χωρις η μπαλα να φευγει και το σουτ που γινεται στην κενη εστια,οπου ο Σμπυρακος επι της γραμμης διωχνει σωτηρια...και ενω μπαλα θα μπορουσε να παει οπουδηποτε αυτη...προτιμα την αγκαλια του εξ αναγκης τερματοφυλακα του Ευρωτα Ρουμπη!!!!.                                                             
  • Ο Ευρωτας στα τελευταια 8 λεπτα παιζει με 10 παικτες,λογω τραυματισμου(απο κραμπες) του Αλιμπαλη Γιωργου ο διαιτητης του αγωνα κρατα 6 λεπτα καθυστερησεις...το γιατι αγνωστο!!!.                                                                                 
  • Ο Ευρωτας πηρε την νικη και πλεον ολα ειναι καλα...στην φαση που βρισκει η μπαλα το υψωμενο χερι του Σταμογιαννου δεν υπαρχει πεναλτι,αφου ειναι με την πλατη με τον παικτη του Ευρωτα,που διωχνει την μπαλα...τι να πουμε?  
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Ρουμπης Μιχαλης(τερματοφυλακας),Παπαγιαννοπουλος Κλεανθης,Αλιμπαλης Γιαννης Δημ.,Σταμογιαννος Θοδωρος.Κρητικακος Γιωργος Μαν.,Μαργαριτης Γιωργος,Αλεκοβ Αλεξ(στο 41 Κατεχος Γιαννης Δημ.)Κολλατος Θοδωρος,Αλιμπαλης Γιωργος Θοδ.,Μιχελακος Αγης(στο 59 Γεωργαντωνης Σταυρος)Καραμιχας Στρατης(στο 81 Σμπυρακος Χρηστος)     

Δεν υπάρχουν σχόλια: