13 Μαρ 2010

Λεωνίδας Σπάρτης-Ευρώτας Έλους 2-1

Πρωτάθλημα Ά κατηγορίας Λακωνίας
Κυριακή 07 Μαρτίου 2010
Δημότικο Στάδιο Σπάρτης
Λεωνίδας Σπάρτης-Ευρώτας Έλους 2-1(0-1 στο ημίχρονο)

Α ΜΕΡΟΣ:
Στο 8 ο Κρητικακος σουταρε εντος περιοχης και την τελευταια στιγμη αμυντικος εβαλε το ποδι του. Στο 20 ο Θωμος σουταρε και η μπαλα περασε λιγο αουτ. Στο 23 ο Συριοπουλος Νικος εδωσε την μπαλα στον Παπαγιαννοπουλο και αυτος στον Αλιμπαλη , ο οποιος εκανε συρτη σεντρα στο σημειο του πεναλντι οπου παικτης του Λεωνιδα εβαλε το ποδι του και την εστειλε στα διχτυα του Αποστολακου κανοντας το 0-1.Στο 33 ο Παπαγιανοπουλος με δυνατο σουτ απο τα πλαγια εστειλε την μπαλα στο αριστερο καθετο δοκαρι του Αποστολακου που απλα κοιτουσε την μπαλα.Ο Λεωνιδας δεν ειχε καποια ευκαιρια για γκολ και απλως πιεζε την αμυνα του Ευρωτα κατα διαστηματα. Ο Ευρωτας ηταν πολυ καλα στημενος απο τον Μανωλακο επαιζε δυνατα, πηγαιναν πρωτοι στην μπαλα, αλλαζαν την μπαλα , κυριως απο τα πλαγια και εκλειναν διαδρομους και κρατησαν μακρυα τη μπαλα απο την εστια του Συριανου.

Β ΜΕΡΟΣ: Στο 51 ο Λεωνιδας ειχε κεφαλια στο οριζοντιο δοκαρι. Στο 56 ο Συριανος απεκρουσε δυνατο σουτ.Στο 61 συρτο σουτ υπο τον ελεγχο του Συριανου η μπαλα εφυγε για λιγο απο τα χερια του και βρηκε ελαφρως το δοκαρι.Στο 68 ο Αλεκοβ ειχε υπο τον ελεγχο του την μπαλα ,ομως, του την εκλεψε παικτης του Λεωνιδα και ευκολα εκανε το 1-1.Στο 72 οι κεντρικοι παικτες του Ευρωτα αφησαν μονο του, τον Αλεκοβ και ο επιθετικος του Λεωνιδα τον ξεπερασε και πλασαρε τον Συριανο.Η μπαλα πρεπει να βρηκε πανω του και πιθανον να εσκασε σε λιμνη με νερο, διοτι οι παικτες του Λεωνιδα πανηγυρισαν οταν η μπαλα πηγε στο πλαι των διχτυων...και 2-1.Στο 77 ο Λεωνιδας εμεινε με δεκα παικτες υστερα απο αποβολη παικτη του με 2 η κιτρινη καρτα.Στο 86 ο Μιχελακος Αγης κανει προσπαθεια απο τα δεξια χανει τη μπαλα και λακτιζει παικτη του Λεωνιδα χωρις λογο και βλεπει τη κοκκινη καρτα απο τον Γιαννοπουλο. Στο 88 σε φαση διαρκειας στην αμυνα του Λεωνιδα οι παικτες του Ευρωτα δεν μπορεσαν να πετυχουν κατι καλο.Στο 89 ο Αποστολακος εχασε την μπαλα αλλα ο Αλιμπαλης δεν προλαβε να μπει στην φαση.Ο Ευρωτας κερδισε φαουλ , κορνερ,αλλα δεν αξιοποιησε κανενα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ο Ευρωτας δεν ειχε καμμια σχεση με αυτον του Β μερους.Ξαφνικα οι παικτες του επεσαν σε αποδοση και στις τρεις γραμμες και εδωσαν ολο το γηπεδο και φυσιολογικα επεσαν αμαχητοι.Στο 70 ο Μανωλακος εβγαλε απο το παιχνιδι τον Συριοπουλο Παν. που ηταν στα προθυρα της αποβολης.Ετσι το κεντρο μεχρι να λειτουργησει εμεινε πισω στο σκορ. [Η αλλαγη επρεπε να γινει]Ο Αλεκοβ περασε στην επιθεση ως συνηθως...ο χρονος ετρεχε και τιποτα δεν αλλαξε.[ Πριν το 1-1 ο Σταμογιαννος εκανε ζεσταμα , ομως, δεν περασε στο γηπεδο.Προφανως, αλλαξε η τακτικη ή ειχε καποιο προβλημα] Ο αγωνας εγινε σε καλο αγωνιστικο χωρο. [Παρα το ψιλοβροχο πριν τον αγωνα και στο β μερος.Η μπαλα εφευγε γρηγορα αλλα δεν ηταν μεγαλο το προβλημα]

ΣΥΝΘΕΣΗ:Συριανος Κ., Κολλιακος Κυρ.[Στο 62 Μιχελακος Αγης], Συριοπουλος Νικος ,Αλεκοβ Αλ, Ρουμπης Μιχ.,Κλαψης Χρ., Συριοπουλος Παν. [Στο 70 Κωνσταντοπουλος Μιχ.] , Παπαγιαννοπουλος Κλ., Κρητικακος Γι., Αλιμπαλης Γι., Θωμος Αντων.