21 Μαρ 2010

Ευρώτας Έλους-Κρόνος Αγ.Δημ. 0-3

Σαββάτο 13 Μαρτίου 2010
Γήπεδο Βασίλειος Μιχελάκος
Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας
Ευρώτας Έλους-Κρόνος Αγ.Δημ. 0-3(0-0 στο ημίχρονο)

Στο 7 σε μια σεντρα η μπαλα βρηκε το οριζοντιο δοκαρι. Στο 11 0 Κλαψης απαντησε , αλλα ο Γραμματικακης εδιωξε με μεγαλη δυσκολια.Στο 35 ο Συριοπουλος Παν. υστερα απο φαση διαρκειας σουταρε και η μπαλα βρηκε στα ποδια παικτη του Κρονου.Στο 37 παικτης του Κρονου ηρθε απεναντι στον Συριανο ο οποιος κρατησε το 0-0 διωχνοντας με τα ποδια.Ο Κρονος ειχε κατοχη της μπαλας στα πρωτα 20 λεπτα .Ομως, ο Ευρωτας ισοροπησε το παιχνιδι.Απο το 7 o Κωνσταντοπουλος εκανε ζεσταμα και στο 23 εφυγε απο το γηπεδο ο Σταμογιαννος λογω τραυματισμου .Μαχες σωμα με σωμα στο Α ΜΕΡΟΣ.

Β ΜΕΡΟΣ: Στο 49 ο Συριανος εκανε αστοχη εξοδο η μπαλα περασε απο πανω του με παρεμβαση παικτη του Κρονου και πριν περασει την γραμμη ο Ρουμπης την εδιωξε σε κορνερ.Στην εκτελεση του εγιναν τρεις κεφαλιες και η τελευταια στα διχτυα.Στο 52 σουτ του Αλιμπαλη απο καλη θεση αουτ.Στο 56 ο Παπαγιαννοπουλος απο τα πλαγια σουταρε δυνατα αουτ .Στο 59 σε μια σεντρα απο μακρυα ο Σ υριανος εκανε λαθος εκτιμηση και με κεφαλια εγινε το 0-2.Τρια σουτ απο πλευρα του Κρονου εφυγαν αουτ,στο 63, 65 και 70.Στο 73 ο Αλιμπαλης απο τα πλαγια εκανε συρτο σουτ και η μπαλα εφυγε λιγο αουτ. Στο 90 ο Κρονος με σουτ εκανε το 0-3 ο Συριανος εκανε προσπαθεια να αποκρουσει με τα ποδια...
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:Ο ΕΥΡΩΤΑΣ για αλλη μια φορα εχασε με τραγικα λαθη ,απο ενα ατομικο η ομαδικο λαθος, η αντιπαλη ομαδα με μια φαση στο πρωτο ημιχρονο οπου ο Συριανος ηταν θετικος και το 0-0 εμεινε.Στο ξεκινημα εκανε το λαθος και ο Ρουμπης ηταν θετικος. Μετα το κορνερ ειχαμε μια ομαδικη απραξια με αρνητικο τελος.Στην συνεχεια η ομαδα εμεινε απο δυναμεις μεχρι το 0-2 που ειχαμε ατομικο λαθος του Συριανου, ο οποιος θα μπορουσε να διωξει την μπαλά διοτι το αλμα του ηταν σε λαθος χρονο .Ο Ευρωτας δεν ειχε καμια κλασικη ευκαιρια στον αγωνα και δεν ηταν μονο αυτο.Η απουσια του Θωμου με τα σημερινα δεδομενα του Ευρωτα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ.Μετα τον τραυματισμο του Σταμογιαννου στο 23 ο Αλεκοβ απο την επιθεση γυρισε πισω κ μετα το 0-2 παλι μπροστα συμβαινουν ΑΥΤΑ .Αλλωστε ποιος επαιζε που, δεν ειχε σημασια.Οι παικτες του Κρονου εμειναν και αυτοι απο καυσιμα και απο το 65 εκατσαν στο 0-2.Στο 89' λεπτό ο Κρονος εκανε το 0-3 παρα την προσπαθεια του Συριανου να διωξει την μπαλα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Συριανος Κ., Συριοπουλος Ν.[Στο 63 Ζωρντος Π.] Κολλιακος Κυρ., Σταμογιαννος Θοδ. [ Στο 23 Κωνσταντοπουλος Μιχ.] Ρουμπης Μιχ., Κρητικακος Γιωργ.Μ , Κλαψης Χρ., Συριοπουλος Παν.,Παπαγιαννοπουλος Κλ.,Αλιμπαλης Γι.,Αλεκοβ Αλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: