1 Ιαν 2009

Βαθμολογία Bundesliga

1. ΧΕΡΤΑ 43 Βαθμούς 35-26 γκόλ
2. ΑΜΒΟΥΡΓΟ 42 Βαθμούς 33-28 γκόλ
3. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 41 Βαθμούς 49-31 γκόλ
4. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 38 Βαθμούς 44-30 γκόλ
5. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 36 Βαθμούς 42-27 γκόλ
6. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 36 Βαθμούς 44-30 γκόλ
7. ΣΑΛΚΕ 34 Βαθμούς 29-21 γκόλ
8. ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ 33 Βαθμούς 38-31 γκόλ
9. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 33 Βαθμούς 31-25 γκόλ
10. ΚΟΛΩΝΙΑ 29 Βαθμούς 25-30 γκόλ
11. ΒΡΕΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 27 Βαθμούς 42-34 γκόλ
12. ΑΝΟΒΕΡΟ 204 Βαθμούς 28-41 γκόλ
13. ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 23 Βαθμούς 28-37 γκόλ
14. ΜΠΟΧΟΥΜ 21 Βαθμούς 27-36 γκόλ
15. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 20 Βαθμούς 20-33 γκόλ
16. ΚΟΤΜΠΟΥΣ 20 Βαθμούς 20-37 γκόλ
17. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 17 Βαθμούς 18-37 γκόλ
18. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 16 Βαθμούς 24-43 γκόλ

Χωρίς προβλήματα η <<πρώτη>>

Ο προσεχής αγώνας του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:00) δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για πρωτοχρονιάτικο ρεπό και έτσι ακολούθησαν κανονικά το απόγευμα το πρώτο πρόγραμμα της χρονιάς. Ο Λεονάρντο συμμετείχε ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με το ατομικό του, ενώ απ’ τη μεριά του ο Σίσιτς πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και ο Μήτρογλου του έκανε το ατομικό στο οποίο επιδίδεται τόσο στο γήπεδο, όσο και στο γυμναστήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς στην Αρκαδία με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 17:00 στο Ρέντη.
πηγή:www.sport-fm.gr

''Πιο περπατημένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού'' δήλωσε ο Περέν.


Τη δυσκολία των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, επισήμανε ο Αλέν Περέν σε συνέντευξή του στη σημερινή «SportDay». Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιο έμπειροι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μια επιθετικογενής ομάδα, με παίκτες σαν τον Τζόρτζεβιτς και τους Νοτιοαμερικανούς της να ξεχωρίζουν. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι η ατμόσφαιρα που θα βρουν στο «Καραϊσκάκη» θα είναι καυτή αλλά τόνισε ότι και η γαλλική ομάδα διαθέτει καυτή έδρα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η κλήρωση στη Νιόν σας φέρνει αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ποιες οι πρώτες σκέψεις σας εκείνη τη στιγμή;

«Δύσκολα... τα πράγματα (γέλια). Η ελληνική ομάδα μπορεί να μην προέρχεται από πολύ δυνατό πρωτάθλημα, ωστόσο εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον δίνει ανελλιπώς το "παρών" στην Ευρώπη. Κοινώς, η κλήρωση μας έφερε ένα σύλλογο με παίκτες πιο "περπατημένους" από τους δικούς μου στις διεθνείς διοργανώσεις. Ομάδα έμπειρη και, κρίνοντας από τα αποτελέσματα στον όμιλό της, σε πολύ καλή κατάσταση».

Αυτές λοιπόν ήταν οι πρώτες σκέψεις σας. Εκτοτε, τι περισσότερο έχετε πληροφορηθεί για τον αντίπαλό σας; Ξεχωρίζετε κάποιους παίκτες του;

«Κάποιους σαν τον Τζόρτζεβιτς τους ήξερα και πριν από την κλήρωση. Απλώς επιβεβαιώθηκα πως ο Σέρβος παραμένει σταθερή αξία. Από κει και πέρα, γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια επιθετικογενής ομάδα, με πολλούς καλούς Νοτιοαμερικανούς ποδοσφαιριστές. Αν πρέπει να ξεχωρίσω ονομαστικά κάποιον, θα επιλέξω τον Ντουντού, που βοηθάει σε μία νευραλγική θέση στο κέντρο, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά».

Μήπως όμως είστε κι εσείς άτυχοι που θα κληθείτε να παίξετε εκεί που η Μπενφίκα έφαγε πέντε γκολ και η Χέρτα τέσσερα;

«Τώρα αν πω ότι δεν ανησυχούμε και πως δεν θα ήταν προτιμότερο να πηγαίναμε στην Κοπεγχάγη ή το Πόζναν θα πω ψέματα. Εχω εμπιστοσύνη όμως στους παίκτες μου και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Αλλωστε, εγώ μπορώ να ισχυριστώ πως η Σεντ Ετιέν έχει τη ρεβάνς στο δικό της "σπίτι", κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο αβαντάζ. Ξέρετε, έχουμε κι εμείς δυνατή έδρα...».
πηγή:www.sport-fm.gr

O Ronaldo θέλει Μ. Γιουνάιτεντ,όχι Ρεάλ


Κατηγορηματικά διέψευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα νέα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει από τώρα να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως είναι ευτυχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως η φημολογία αυτή είναι παντελώς αβάσιμη.

«Πάντα υπάρχουν φήμες, όχι μόνο για μένα, αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή. Λέγονταν πολλά και το καλοκαίρι, λόγω της πολύ καλής σεζόν που έκανα. Αυτά που ακούγονται τώρα δεν είναι αληθή. Όποιος ισχυρίζεται πως έχω συμφωνήσει με τη Ρεάλ είναι ψεύτης. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αισθάνομαι σαν σπίτι μου και θέλω να μείνω», δήλωσε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2008.

Πάντως δεν έκρυψε πως όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, όταν ο ίδιος αρχικά εξέφρασε την επιθυμία να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παρέμεινε καθώς δεν υπήρχε διάθεση πώλησής του, τον φόρτωσαν με άγχος για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. «Πιστεύω πως ο κόσμος δεν ξεχνά γρήγορα όσα προσφέρεις στην ομάδα. Στο πρώτο μου παιχνίδι φέτος, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, αισθανόμουν πίεση. Όμως η συμπεριφορά των φιλάθλων απέναντί μου ήταν πολύ καλή και γι’αυτό τους θεωρώ απίστευτους. Η στάση τους απέναντί μου ήταν από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ εξαιρετική», δήλωσε ο 23χρονος άσος.
πηγή:www.sport-fm.gr

«Καμπάνα» 100.000 ευρώ σε Ντρογκμπά!

Με αφαίρεση του εβδομαδιαίου μισθού, ύψους 100.000 λιρών (περίπου 103.000 ευρώ), τιμώρησε η διοίκηση της Τσέλσι τον Ντιντιέ Ντρογκμπά σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun». Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διαρκή… γκρίνια του Ιβοριανού άσου, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του έκανε παράπονα για έλλειψη συμπαράστασης της ομάδας για την απώλεια της γιαγιάς του (αν και ο σύλλογος τού παραχώρησε ιδιωτικό τζετ για να μεταβεί στην πατρίδα του), ενώ άφησε αιχμές για τις επιλογές του προπονητή των «μπλε», Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Οι διοικούντες θέλησαν να συμμορφώσουν τον 30χρονο άσο, ο οποίος τη φετινή περίοδο λόγω ενός τραυματισμού στην αρχή της περιόδου, αλλά και της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης του Νικολά Ανελκά, έχει βρεθεί εκτός ενδεκάδας. Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως αυτή η τιμωρία να αποτελέσει την αρχή του τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών, που διαρκεί ήδη 4,5 χρόνια.
πηγή:www.sport-fm.gr

Ετοιμάζει πρόταση για Τέτεϊ o Oλυμπιακός


Νέα πρόταση για την απόκτηση του Τέτεϊ ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από τις χειμερινές του διακοπές, αναμένονται εξελίξεις επάνω στο συγκεκριμένο θέμα αφού ο άσος της Ρόζενμποργκ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων». Ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Βασίλη Τοροσίδη. Έδειξε ενδεκάδα για το ματς της Τρίπολης ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη χθεσινή προπόνηση. «Πιο έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη», δήλωσε στη «SportDay» ο Αλέν Περέν.

Νέα πρόταση για Τέτεϊ

Εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Τέτεϊ της Ρόζενμποργκ και οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό, τι μπορούν για να τον φέρουν στο λιμάνι. Ο σκάουτερ των Πειραιωτών, Ανδρέας Νινιάδης, έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον 22χρονο αμυντικό χαφ και όπως φαίνεται οι άνθρωποι του συλλόγου θα καταθέσουν νέα πρόταση στους Νορβηγούς, οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα να μειώσουν τις αρχικές τους οικονομικές απαιτήσεις. Στον Πειραιά περιμένουν να περάσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά να επιστρέψει ο Σωκράτης Κόκκαλης, από τις χειμερινές του διακοπές για να έρθουν και πάλι σε επαφή με το μάνατζερ του παίκτη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξάλλου θα είναι ο άνθρωπος που θα δώσει το «πράσινο φως» για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, αφού συναντηθεί με τους συνεργάτες του και ενημερωθεί πολύ καλά για τα οφέλη της απόκτησης του Νορβηγού άσου.
πηγή:www.sport-fm.gr

ΠΑΟ: Ένας παίκτης- ερωτηματικό για την άμυνα

Παίκτη του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό κοιτάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Εάν δε φανεί προσιτή η περίπτωση απόκτησης του, τότε θα στραφούν στον Ροντόλφο. Τον Μάντζιο αντί του Πετρόπουλου θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Τεν Κάτε. Για ενδιαφέρον για τον Ελγκέρα κάνουν λόγο οι Ιταλοί. Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι πως «παίζει» για ανταλλαγή Λέο-Μάτος. Πικραμένος έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Ροντρίγκο Σόουζα, όπως δήλωσε στη «SportDay»
Πηγή:www.sport-fm.gr