9 Ιαν 2009

''Θέλει να επιστρέψει στις νίκες'' ο Πανιώνιος


Τον Πανσερραϊκό θα υποδεχτεί το Σαββατο (17:45, NOVA) ο Πανιώνιος στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι «κυανέρυθροι» που θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθούν χωρίς τους γνωστούς τραυματίες Ρεκόμπα, Χούτο καθώς και τους τιμωρημένους Κρέσιτς και Ντελούρα. Στο Πανσερραϊκό τώρα ο Ούγκο Μπρος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με τον Μπανγκουρά να είναι ο μόνος απόντας για την ομάδα του Βέλγου τεχνικού


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Ντάριο Κρέσιτς και Μίχαελ Ντελούρα είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του, ο Γιώτης Σταματόπουλος ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στη Νέα Σμύρνη. Ο μεν πρώτος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Γερμανός δέχτηκε κόκκινη στον προηγούμενο αγώνα με την Ξάνθη.


Αναλυτικά η 19μελης αποστολή των "κυανέρυθρων": Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Αντερσον, Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Σιόβας, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Αναστασόπουλος, Μπέλιτς.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Πανσερραϊκού, ενόψει της Σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στο πρόγραμμα της ημέρας ο τεχνικός των «λιονταριών», Ούγκο Μπρος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αγωνιστική τακτική της ομάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βέλγος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα με τον Μπανγκουρά, να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν καθώς είναι αδικαιολόγητα απών από τις προπονήσεις της ομάδας .


Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτταράς, Κηπουρός, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης , Μιλένκοβιτς, Ζουντί, Γαλανόπουλος, Γκουγκουλιάς, Γκούρτσας, Διγκόζης, Καλλιμάνης, Κωνσταντινίδης, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος , Σιάκκας, Αουρέλιο, Μούταβτζιτς.
πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: