9 Ιαν 2009

Θέλει πάση θυσία νίκη ο Παναθηναϊκός


Δύο κολλητά παιχνίδια στην Κομοτηνή θα δώσει τις επόμενες μέρες ο Παναθηναϊκός, μια και μετά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση θα παίξει με τον Πανθρακικό και για το Κύπελλο Ελλάδας μεσοβδόμαδα. Το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον Ολυμπιακό καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκεται στους εννέα βαθμούς. Ο Χενκ Τεν Κάτε, άφησε εκτός αποστολής τον Κλέιτον, ενώ θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα ο Νίλσον. Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Πανθρακικού είδε τον Ριέρα να παίρνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το δύσκολο ματς με τους «πράσινους».



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ελαφρά προπονήθηκαν σήμερα οι παίκτες του Πανθρακικού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Ριέρα, με τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής, Εμίλιο Φερέρα, να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή, ενώ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μπεβάκουα και ο ανέτοιμος Τροίζε . Τέλος παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Τούρκος επιθετικός Οκαν Γιλμάζ που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του, μια και δεν υπολογιζόταν από το τεχνικό των Θρακιωτών. Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού αποτελείται από τους: Ρόκα, Ριέρα, Βελάσκο, Αργυρίου,. Ρομπίνιο, Κανωτίδης, Ζαπρόπουλος, Ενρίκες , Πόνσε, Ολίσε, Κλεμάν, Ντιαλό, Γήττας, Κωνσταντινίδης, Βρονταράς, Ματάϊς , Λόπες, Αγγελόπουλος, Χαραλάμπους , Μπαχαρίδης, Ντε Λέρμα



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σίλβα Κλέιτον έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανθρακικό, το Σάββατο στην Κομοτηνή. Ο Τεν Κάτε «έκοψε», επίσης, τους Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο (τιμωρημένος), Γκούμα, Λεοντίου και Σιόντη. Ο Χριστοδουλόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με στημένες φάσεις. Ο Λεοντίου έκανε ατομικό, ενώ ο Γκούμας θεραπεία.
πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: