5 Ιαν 2009

Βαθμολογική ανάσα για τον ΠΑΟΚ


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Superleague, με τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να βρίσκεται στους -6 βαθμούς, ενώ από τον τρίτο Παναθηναϊκό είναι στους +3. Οι Θεσσαλονικείς την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούνται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα στο χθεσινό παιχνίδι, αν οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού ήταν εύστοχοι στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. «Δείξαμε πιο ώριμοι…», δήλωσε ο 55χρονος προπονητής.

Οι επιστροφές των «Μούσλι» και Βιεϊρίνια

Αναμφίβολα το πρόσωπο της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα και έδειξε ορεξάτος, αφιερώνοντας το έκτο του φετινό γκολ στους γονείς του, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας. Ο 28χρονος άσος έτρεξε πολύ, ήταν δημιουργικός, έδιωξε με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε το άγχος και παρότι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο MVP του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο νεαρός Πορτογάλος είχε προλάβει μόνο τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού τραυματίστηκε από τον Βιτόλο στο ντέρμπι με τον Αρη και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη η είσοδός του στο 75' του ματς. Ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε στη φυσική του θέση ως δεξί χαφ, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Λάκη. Παραλίγο να πετύχει και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά ο Αρκάντιους Μάλαρτζ δεν τον άφησε στο απευθείας φάουλ του 85' του ματς.

Ιβιτς: «Καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ μίλησε ο Βλάνταν Ιβιτς στο τέλος της χθεσινής αναμέτρησης. «Δικαιούμασταν μεγαλύτερο σκορ, αν και στο ξεκίνημα μας κράτησαν οι αποκρούσεις του Χαλκιά. Τώρα πάμε να παίξουμε με την ΑΕΚ, που είναι βελτιωμένη, αν και εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο 32χρονος μέσος του ΠΑΟΚ και πρώην άσος της «Ένωσης».

Από την πλευρά του, ο Βιεϊρίνια, τόνισε: «Μου έλειψε το ποδόσφαιρο».

«Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην καμπάνια της ΠΑΕ για τη διάθεση μετοχών. Φεύγοντας από την Τούμπα όλοι φορούσαν καπελάκια, στα οποία υπήρχε το κεντρικό σύνθημα της διαφημιστικής καμπάνιας: «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου», έγραφαν τα καπελάκια, σε μια προσπάθεια που αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι τις 26 του μήνα. Στην Τούμπα χθες βρισκόταν και ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος με δηλώσεις του έχει ταχθεί υπέρ της διάθεσης μετοχών, κάτι που και ο ίδιος θα κάνει τις επόμενες ημέρες.

Στην Πορτογαλία ο Βρύζας

Οι λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λίνο στον ΠΑΟΚ. Για αυτό τον λόγο, ο Ζήσης Βρύζας θα αναχωρήσει σήμερα για την Πορτογαλία, ώστε να ολοκληρωθεί με την έγγραφη συμφωνία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στους Θεσσαλονικείς.
πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: