1 Ιαν 2009

''Πιο περπατημένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού'' δήλωσε ο Περέν.


Τη δυσκολία των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, επισήμανε ο Αλέν Περέν σε συνέντευξή του στη σημερινή «SportDay». Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιο έμπειροι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μια επιθετικογενής ομάδα, με παίκτες σαν τον Τζόρτζεβιτς και τους Νοτιοαμερικανούς της να ξεχωρίζουν. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι η ατμόσφαιρα που θα βρουν στο «Καραϊσκάκη» θα είναι καυτή αλλά τόνισε ότι και η γαλλική ομάδα διαθέτει καυτή έδρα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η κλήρωση στη Νιόν σας φέρνει αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ποιες οι πρώτες σκέψεις σας εκείνη τη στιγμή;

«Δύσκολα... τα πράγματα (γέλια). Η ελληνική ομάδα μπορεί να μην προέρχεται από πολύ δυνατό πρωτάθλημα, ωστόσο εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον δίνει ανελλιπώς το "παρών" στην Ευρώπη. Κοινώς, η κλήρωση μας έφερε ένα σύλλογο με παίκτες πιο "περπατημένους" από τους δικούς μου στις διεθνείς διοργανώσεις. Ομάδα έμπειρη και, κρίνοντας από τα αποτελέσματα στον όμιλό της, σε πολύ καλή κατάσταση».

Αυτές λοιπόν ήταν οι πρώτες σκέψεις σας. Εκτοτε, τι περισσότερο έχετε πληροφορηθεί για τον αντίπαλό σας; Ξεχωρίζετε κάποιους παίκτες του;

«Κάποιους σαν τον Τζόρτζεβιτς τους ήξερα και πριν από την κλήρωση. Απλώς επιβεβαιώθηκα πως ο Σέρβος παραμένει σταθερή αξία. Από κει και πέρα, γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια επιθετικογενής ομάδα, με πολλούς καλούς Νοτιοαμερικανούς ποδοσφαιριστές. Αν πρέπει να ξεχωρίσω ονομαστικά κάποιον, θα επιλέξω τον Ντουντού, που βοηθάει σε μία νευραλγική θέση στο κέντρο, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά».

Μήπως όμως είστε κι εσείς άτυχοι που θα κληθείτε να παίξετε εκεί που η Μπενφίκα έφαγε πέντε γκολ και η Χέρτα τέσσερα;

«Τώρα αν πω ότι δεν ανησυχούμε και πως δεν θα ήταν προτιμότερο να πηγαίναμε στην Κοπεγχάγη ή το Πόζναν θα πω ψέματα. Εχω εμπιστοσύνη όμως στους παίκτες μου και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Αλλωστε, εγώ μπορώ να ισχυριστώ πως η Σεντ Ετιέν έχει τη ρεβάνς στο δικό της "σπίτι", κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο αβαντάζ. Ξέρετε, έχουμε κι εμείς δυνατή έδρα...».
πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: