24 Ιαν 2009

Άνετα ο Παναθηναϊκός 4-0 τον Άρη


Επιτυγχάνοντας τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 τον Αρη στο ΟΑΚΑ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Λήξη αγώνα (20.55).
81' Ο Ρομπέρζ στη θέση του Μπατιόν και ο Βανγκέλι στου Καράμπελα. 71' Γκολ ο Παναθηναϊκός (4-0)! Σέντρα του Νίνη από τα δεξιά για το δεύτερο δοκάρι όπου ο Κλέιτον με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. 70' Ο Κλέιτον στη θέση του Καραγκούνη. 61' Ο Mελίσσης στη θέση του Μάντζιου. 59' Γκολ ο Παναθηναϊκός (3-0)! Μετά από χαμηλή σέντρα του Νίνη από τα δεξιά, ο Ρουκάβινα με ωραίο πλασέ στην κίνηση λίγο έξω από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στη αριστερή γωνία του Σηφάκη. 56' Γκολ ο Παναθηναϊκός (2-0)! Ο Καραγκούνης με δυνατό σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής και με το δεξί πόδι, έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Σηφάκη. 46' Γκολ ο Παναθηναϊκός (1-0)! Ο Καραγκούνης με πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Νωρίτερα ο Καράμπελας ανέτρεψε τον Ζιλμπέρτο εντός περιοχής.
Έναρξη β' μέρους (20.07).
46' Ο Ρουκάβινα στη θέση του Σαλπιγγίδη. 46' Ο Λαμπριάκος στη θέση του Νάτσο Γκαρσία.
Ημίχρονο (18.50).
35' Σχόλιο: Εξακολουθεί να διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας ο Παναθηναϊκός. 29' Καλή στιγμή για τον Άρη. Βολέ του Βιτόλο έξω από την περιοχή, εκτινάχθηκε ωραία προς τα δεξιά ο Γκαλίνοβιτς και μπλόκαρε την μπάλα. 23' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σηφάκης έκανε άστοχη έξοδο, ο Βύντρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στο κεφάλι του Μπατιόν και απομακρύνθηκε, ο Μάντζιος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά εκείνη βρήκε στο στήθος του Ρεγκέιρο που βρισκόταν πάνω στην γραμμή και εν συνεχεία ο Μπατιόν με βολέ την απομάκρυνε. 5' Σχόλιο: Έχει "κλείσει" τον Άρη στα καρέ του ο Παναθηναϊκός.
Έναρξη αγώνα (19.02).

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Βιτόλο, Καράμπελας, Ρεγκέιρο, Γιάχιτς, Μπατιόν, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Κόκε.
πηγή:www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: