21 Δεκ 2008

Στραβοπάτησε ο Π.Α.Ο.Κ.
Πολύτιμους βαθμούς άφησε στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος. Ο "δικέφαλος" αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του Ούγκο Μπρος στον πάγκο των γηπεδούχων στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Αναστασάκο στο 7', για να ισοφαρίσει ο Κωνσταντινίδης στο 55'. Ο Πανσερραϊκός παραμένει, πάντως, χωρίς νίκη στην έδρα του μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του επίθεση άνοιξε το σκορ. Ο Κονσεϊσάο εκτέλεσε φάουλ στο 7', ο Ζουντί δεν μπόρεσε να απομακρύνει η μπάλα έφτασε στον Αναστασάκο που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1. Ο "δικέφαλος" όμως δεν είχε καλά πατήματα στο γήπεδο και έδινε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλούν με την ισοφάριση φτάνοντας με αξιώσεις στην εστία του Χαλκιά (σουτ του Κωνσταντινίδη στο 12', σουτ του Ζουντί στο 19'), με τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ να επεμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν απόμη πιο δυνατά ψάχνοντας την ισοφάριση που ήρθε στο 55' όταν ο Ζουντί πάσαρε στον Κωνσταντινίδη, που από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε 1-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και δημιούργησαν και άλλες καλές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις του. Στο 64' ο Μπανγκούρα έκανε ωραία προσπάθεια και πάσαρε στον Μπαϊκαρά που σούταρε άουτ, ενώ στο 86' ήταν και πάλι ο πολύ δραστήριος Μπανγκούρα που κέρδισε τη μπάλα ύστερα από λάθος των αμυντικών, αλλά κι αυτός σούταρε άστοχα. Κίτρινες: Κωνσταντινίδης, Μπανγκούρα, Πιπίνης - Σνάουτσνερ, Δάρλας
Διαιτητής: Ν. Ντάτης (Χίου)
Πανσερραϊκός (Ούγκο Μπρος): Κηπουρός, Καλλιμάνης, Καλί, Γεωργιάδης (46΄ Μπαϊκαρά), Ζουντί (78΄ Γκουγκουλιάς), Πιπίνης, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς (89΄ Βοσκόπουλος), Κωνσταντινίδης, Αμπουμπακαρί, Μπανγκούρα.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Αναστασάκος (60΄ Μπακαγιόκο), Κοντρέρας, Ίβιτς, Βερόν, Λάκης (84΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (84΄ Αθανασιάδης), Σνάουτσνερ.
πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: