19 Δεκ 2008

Σεντ Ετιέν...και μετά Βέρντερ-Μίλαν για τον Ολυμπιακό!

Καλή ..κατά το ήμισυ ήταν η κλήρωση για τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, καθώς έβγαλε για αντίπαλο τη Γαλλική Σεντ Ετιέν, όμως εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση, θα βρει στον δρόμο του τον νικητή του ζευγαριού Βέρντερ Βρέμης-Μίλαν !
Η Γαλλική Σεντ Ετιέν, είναι μια ομάδα ασφαλώς στα μέτρα των «ερυθρόλευκων», εφόσον βέβαια παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Η Σεντ Ετιέν πρόερχεται από τη Γαλλική σχολή ποδοσφαίρου και θέλει ιδιαίτερη προσοχή με δεδομένο μάλιστα ότι ο δεύτερος αγώνας γίνεται στη Γαλλία. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 18 ή 19 Φεβρουαρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα στη Γαλλία στις 26 Φεβρουαρίου. Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν το «εμπόδιο» των «στεφανουά», θα αντιμετωπίσουν στη φάση των «16» το νικητή του ζευγαριού Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)-Μίλαν (Ιταλία).

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης για τις φάσεις των «32» και των «16»

Τα ζευγάρια για τις φάσεις των «32» και των «16» στο Κύπελλο UEFA, όπως προέκυψε από τη κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας, έχουν ως εξής:

ΦΑΣΗ «32»
1. Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) 2. Κοπεγχάγη (Δανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 3. Ναϊμέγκεν (Ολλανδία)-Αμβούργο (Γερμανία) 4. Σαμπντόρια (Ιταλία)-Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία)
5. Μπράγκα (Πορτογαλία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)
6. Άστον Βίλα (Αγγλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
7. Λεχ Πόζναν (Πολωνία)-Ουντινέζε (Ιταλία)
8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Σεντ Ετιέν (Γαλλία)
9. Φιορεντίνα (Ιταλία)-Άγιαξ (Ολλανδία)
10. Άαλμποργκ (Δανία)-Λα Κορούνια (Ισπανία)
11. Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)-Μίλαν (Ιταλία)
12. Μπορντό (Γαλλία)-Γαλατασαράι (Τουρκία)
13. Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Βαλένθια (Ισπανία)
14. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)-Στουτγκάρδη (Γερμανία)
15. Μαρσέιγ (Γαλλία)-Τβέντε (Ολλανδία)
16. Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία-Τότεναμ (Αγγλία)

* Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 18 ή 19 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 26 Φεβρουαρίου.
ΦΑΣΗ «16»
Νικητής 11-Νικητής 8 Νικητής 6-Νικητής 16 Νικητής 7-Νικητής 14 Νικητής 1-Νικητής 5 Νικητής 13-Νικητής 4 Νικητής 2-Νικητής 10
Νικητής 15-Νικητής 9
Νικητής 3-Νικητής 12

* Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 12 Μαρτίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Bαλβέρδε: "Δύσκολα τα ματς με Σεντ Ετιέν"

Κάθε άλλο παρά εφησυχάζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος μετά την κλήρωση για τους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ δήλωσε ότι τα δύο παιχνίδια με τη Σεντ Ετιέν θα είναι δύσκολα και επικίνδυνα.
Μέσα από την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού είπε ο Ισπανός προπονητής για τη Σεντ Ετιέν: «Η Σεντ Ετιέν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία μάλιστα προκρίθηκε αφήνοντας στον 7ο όμιλο δεύτερη τη Βαλένθια, που είναι ένα από τα φαβορί του Κυπέλλου UEFA. Σημαντικό πλεονέκτημα για τη γαλλική ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της. Σίγουρα τα ματς με τη Σεντ Ετιέν θα είναι δύσκολα και επικίνδυνα».

Εν τω μεταξύ, άρχισε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα για τη Σούπερ Λίγκα με τον Θρασύβουλο.
Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Μήτρογλου χτύπησε στον αριστερό τετρακέφαλο και θα κάνει εξετάσεις, όπως και ο Ντιόγκο, ο οποίος έχει μια κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική από τον αγώνα με τη Χέρτα. Ο Τοροσίδης έκανε θεραπεία, καθώς έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γαστροκνημία, το οποίο ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Λεονάρντο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Θεραπεία ακολουθεί και ο Ντομί, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στο παιχνίδι με τη Χέρτα.

πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: