22 Δεκ 2008

2-1 στο 94' η Λάρισα τον Λεβαδειακό

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 49΄ η Λάρισα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει σημαντική νίκη στο Αλκαζάρ με 2-1 επί το μαχητικού Λεβαδειακού για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Λεονάρντο στο 49΄, για να ισοφαρίσει για το θεσσαλικό συγκρότημα ο Βενετίδης στο 74΄ και να δώσει το "τρίποντο" ο Πάρα στις καθυστερήσεις. Το πρώτο ημίχρονο δεν αντέχει σε κριτική, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 35ο λεπτό (φάουλ του Ρομπέρ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπλάζιτς). Στην επανάληψη, το γρήγορο γκολ του Λεβαδειακού με τον Λεονάρντο στο 49΄ ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν πιο μπροστά. Ετσι, στο 64΄ ο Μπλάζιτς έκανε σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του Πάρα, ενώ στο 68΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων "νίκησε" εκ νέου τον Αργεντινό επιθετικό στο μεταξύ τους τετ α τετ. Στο 74΄, όμως, ο Βενετίδης εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στην αριστερή γωνία του Λεβαδειακού για το 1-1, ενώ στο 94΄ ο Γκουέλα εκτέλεσε κόρνερ, ο Πάρα έπιασε την κεφαλιά και πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπλάζιτς, δίνοντας ένα ανέλπιστο «τρίποντο» στην ΑΕΛ.

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης (Αθηνών) Κίτρινες: Τριποτσέρης, Τζωρμπατζάκης, Ζησόπουλος, Κιάσσος Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης (52΄ Γκουέλα), Πάρα, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ααράμπ, Ρομπέρ (60΄ Κυριάκος), Βέμπερ (68΄ Τσίγκας), Ζουράφσκι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Καψής, Τριποτσέρης, Τζωρμπατζάκης (35΄ Κόλτζος), Ζησόπουλος, Ανδράλας, Μπασαλά, Λεονάρντο (74΄ Γκεοργκίεφ), Κιάσσος, Ντιμπαλά (66΄ Μπούσι).
πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: