21 Δεκ 2008

Ευρεία νίκη ο Πανιώνιος
Εύκολα όπως δείχνει και το τελικό 3-0 ο Πανιώνιος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα των "κυανερύθρων", που έφτασαν στους 21 βαθμούς σημείωσαν οι Κουμορτζί (25'), Μαϊστόροβιτς (50') και Ντελούρα (58'). Εντυπωσιακός ήταν ο Πανιώνιος στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κερδίζοντας δίκαια με 3-0. Οι "κυανέρυθροι" στο 25ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν ο Κουτσόπουλος σέντραρε στην περιοχή του Αστέρα, ο Σκούφαλης πάσαρε με κεφαλιά στον Κουμορτζί και ο Αφρικανός άσος των "κυανερύθρων" πέτυχε το πέμπτο τέρμα του στο πρωτάθλημα 1-0. Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 29' να ισοφαρίσουν. Ο Σέζαρεκ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Κρέσιτς έκανε μεγάλη απόκρουση στέλνοντάς τη στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 31' ο Εστογιανόφ βρήκε με σέντρα τον Ντελούρα, η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Αμπάρη, ενώ στο 33' και το 45' οι προσπάθειες του Φιλομένο (σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα) κατέληξαν άουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ των "κυανέρυθρων" που κλείδωσαν τη νίκη. Στο 50' ο Μαϊστόροβιτς ύστερα από φάουλ του Εστογιανόφ με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ ο χορός των τερμάτων για τους "κυανέρυθρους" συνεχίστηκε και στο 58'. Ο Κουτσόπουλος σέντραρε από αριστερά, ο Γερμανός φορ πρόλαβε την έξοδο του Αμπάρη αλλά η πρώτη κεφαλιά του έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επαναφορά της έκανε εύκολα το 3-0 σε κενή εστία. Ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Νταμόντε με κόκκινη κάρτα στο 67'.
Κίτρινες: Εστογιανόφ, Κοντοές - Κανακούδης, Φιλομένο, Καρντόσο
Κόκκινη: 67΄ Νταμόντε
Διαιτητής: Μ. Ντάκος (Ξάνθης)
Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης (72΄ Γουνδουλάκης), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί (80΄ Τζαβέλας), Εστογιανόφ, Ντελούρα (82΄ Γκονσάγκα), Μαϊστόροβιτς, Κοντοές, Νικολάου.
Αστέρας Τρίπολης (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Εστέβες (46΄ Ερέρος), Ψωμάς, Φλάβιο, Κανακούδης, Λαζαρίδης, Μπαστία (46΄ Νταμόντε), Καρντόσο, Φιλομένο, Ζαϊρί (57΄ Ντουαλά), Σέζαρεκ.
πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: