15 Δεκ 2008


Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός

Με δύο γκολ του Λεονάρντο στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός νίκησε τον Πανθρακικό με 2-0 για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στη μεγαλύτερη διάρκεια με λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες. Στο 14' σε σουτ του Μπούσι ο Βρονταράς απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του. Στο 30' ο Τριποτσέρης επενέβη αποτελεσματικά και εξουδετέρωσε τη συνεργασία των Ριέρα και Ντιαλό, ενώ στο 33' ο Λεονάρντο εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός βελτιώθηκε και στο 71' άνοιξε το σκορ με τον Λεονάρντο όπου με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Το... σόου του Λεονάρντο όμως δεν είχε τελειώσει ακόμη, καθώς στο 83' με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.
Κίτρινες: Ανδράλας, Μπλάζιτς, Καψής - Κωνσταντινίδης, Βελάσκο, Αγγελόπουλος
Διαιτητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)
Λεβαδειακός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τριποτσέρης, Ζησόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Ανδράλας (69΄ Καψής), Γκεοργκίεφ (46΄ Μπασαλά), Κιάσσος, Λεονάρντο, Μπούσι (66΄ Βασιλείου), Ντιμπαλά.
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Ζαπρόπουλος (44΄ Αγγελόπουλος), Ρομπίνιο, Ριέρα, Κλεμέντ, Κανωτίδης, Ενρίκες (60΄ Γήττας), Ολίσε, Βελάσκο, Κωνσταντινίδης (77΄ Βιντάλ), Ντιαλό.
πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: