21 Δεκ 2008

Πήρε ανάσα ο Ηρακλής
Με ιδανικό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ο Ηρακλής καθώς στην 15η αγωνιστική νίκησε με 1-0 την Ξάνθη στο "Καυτατζόγλειο" με τέρμα του Κωνσταντίνου στο 77ο λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του "γηραιού", καθώς είχε προηγηθεί το τρίποντο στην Τρίπολη, και έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, η Ξάνθη αγνοεί αυτή τη χαρά από την 8η αγωνιστική (0-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο). Η Ξάνθη ήταν αυτή που έχασε τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι στο 10' με τον Σουάνη, ο οποίος σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση και στο 24' με δύο διαδοχικά σουτ τα οποία αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς του Ηρακλή. Στο δεύτερο μέρος, η "φλυαρία" της Ξάνθης συνεχίστηκε, ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν με μακρινές μπαλιές να αξιοποιήσουν τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Κάτι που έγινε στο 77' όταν ο Κύπριος επιθετικός με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα 1-0, ενώ στο 90' ο Ηρακλής παραλίγο να διπλασιάσει με τον Επστάϊν, τον οποίο νίκησε όμως ο Γκσπούρνινγκ. Κίτρινες: Παπαστεργιανός - Ταϊντέρ, Κιντάνα, Γκρζέλακ
Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)
Ηρακλής (Μάκης Κατσαβάκης): Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Παπαστεργιανός (75΄ Ντιέ), Επστάιν, Γιαννούλης, Φούφουλας, Κωνσταντίνου, Σαρακατσάνος, Κονέ (61΄ Γιάντσης), Γκαρσία (89΄ Ιωαννίδης).
Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Αγκάλι, Παππάς (66΄ Πόι), Γκρζέλακ, Σταθάκης, Ταϊντέρ (84΄ Λαμπριάκος), Σουάνης (87΄ Κιντάνα), Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Φεριέ.
πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: