15 Δεκ 2008


Ο ΟΦΗ νίκησε στη "μάχη" της Κρήτης

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ που ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-3 πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Εντόι (43'), Πόποβιτς (52') και Σίμιτς (62'), ενώ ο Εργοτέλης είχε "ανοίξει" το σκορ με τον Μπούντιμιρ στο 36'. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά το ματς και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σίμιτς. Στο 18' ο Σταυρακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σίμιτς πρόλαβε όλους τους παίκτες του Εργοτέλη, ωστόσο δεν βρήκε στόχο. Ωστόσο, στο 36' οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα. Ο Φραγκουλάκης έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ με αποδέκτη τον Μπούντιμιρ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Μάλαρζ (1-0). Ο ΟΦΗ, όμως, αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από το ημίχρονο. Στο 43' ο Ρουμπάκης έκανε τη σέντρα και ο Εντόι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δασκαλάκη (1-1). Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ μπήκε και πάλι δυνατά αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο τυχερός. Στο 52' Ο Δημούτσος τροφοδότησε τον Πόποβιτς και αυτός με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ (1-2). Η ανατροπή του σκορ έδωσε "φτερά" στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 62' με τον Σίμιτς από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από αντεπίθεση (1-3).
Κίτρινες: Γελαδάρης - Δημούτσος, Ρουμπάκης
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μαουρίτσιο (65΄ Κουτσιανικούλης), Ορφανός, Γελαδάρης, Πλάσνεγκερ, Κορδονούρης, Τζούνιορ, Ρομάνο (65΄ Μάρτινς), Φραγκουλάκης, Ογκουνσότο, Μπούντιμιρ (68΄ Βακουφτσής).
ΟΦΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Μάλαρζ, Μπαρκαουάν, Ταραλίδης, Σίμιτς (89΄ Αρβανίτης), Σταυρακάκης, Ισά, Πόποβιτς (86΄ Κοστόφσκι), Ρουμπάκης, Δημούτσος (67΄ Πυθαρούλης), Γκέρμπερ, Εντόι. πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: