22 Δεκ 2008

Πανθρακικός και Άρης έμειναν στο μηδέν

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Άρη που έγινε στην Κομοτηνή για την 15η ημέρα της Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης για ένατη σερί αγωνιστική παρέμεινε αήττητος και έκλεισε το 2008 από την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού οι Θρακιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντﻨτης νίκης σε αντίθεση με την ομάδα του Ερνάντεθ που ουσιαστικά απείλησε τους γηπεδούχους μόλις μία φορά. Στο 28` ο Πονσέ του Πανθρακικού πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Σηφάκη, όμως από καλή θέση το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ 12 λεπτά αργότερα και σε σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Άρη, ο Ζαπρόπουλος πεσμένος μέσα στην περιοχή του Σηφάκη έκανε ένα σουτ, αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 70ο λεπτό ο Ριέρα γύρισε στον Πονσέ, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Σηφάκης, για να έρθει στις καθυστερήσεις η μεγάλη ευκαιρία του Άρη να «κλέψει» τη νίκη. Ο Μπατιόν που είχε μπει ως αλλαγή στο 75ο λεπτό στη θέση του Χαβίτο, έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρόκα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, των Ρομπίνιο και Κόκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου) Κόκκινες: Ρομπίνιο, Κόκε (90+1` δεύτερη κίτρινη κάρτα) Κίτρινες κάρτες: Κανωτίδης, Καράμπελας, Ζαπρόπουλος, Κουλουχέρης, Βαγγελί, Βίτολο Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Φερέρα): Ρόκα, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Ζαπρόπουλος, Κλεμέντ, Ολίσε, Κανωτίδης (66` Γήττας), Πονσέ (90+3` Αγγελόπουλος), Ενρίκες, Νταλό, Εριέρα.

ΑΡΗΣ (Ερνάντεθ): Σηφάκης, Βαγγελί, Λέμπο, Κουλουχέρης, Καράμπελας, Βιτόλο, Σιστόν, Χαβίτο (75` Μπατιόν), Κάλβο (63` Τιάγκο), Κόκε, Νεμπεγλέρας (46` Γκαρσία).
πηγή:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: